B-tytöt (2005-2008)

“Kesän yksiselitteinen tavoite on lähteä taistelemaan noususta T18 Ykköseen syyskierrokselle”

Seuran vanhin ikäluokka junioreissa lähtee kauteen luottavaisin fiiliksin. Joukkueen rakentaminen ja kuviot isossa kuvassa ovat paljon selkeämmät kuin edelliskauden YJ-toiminnan kanssa. Vaikka pelaajistossa ja taustajoukoissa tapahtuikin muutoksia, on tietyt standardit ja toimintatavat tuoneet selvää jatkumoa edellisestä kaudesta, mikä on helpottanut kaikkien uusien toimijoiden mukaantuloa. Tällä kaudella siis pelataan pelkästään sinivalkoisissa väreissä ja muutamat viime vuonna asteittain sinisiin siirtyneet luopuvat kokonaan Loiskeen oransseista paidoista. Viime vuonna päästiin opettelemaan uusiin joukkuekavereihin tutustumista ja testaamaan epämukavuusalueitamme kaiken uuden edessä.

Kauteen valmistautuminen on aloitettu tehokkaasti heti lokakuun lopulla ja tehokas talvikausi saadaan päätökseen leirillä Eerikkilässä huhtikuun puolella. Neljät treenit viikossa ja lähes viikoittaiset harjoitusottelut ovat taanneet jokaiselle mahdollisuuden kehittyä ja näyttää taitojaan viheriöllä. Kesän yksiselitteinen tavoite on lähteä taistelemaan noususta T18 Ykköseen syyskierrokselle. Tavoitteessa auttavat naisten joukkueen pelaajat, jotka yhteisissä harjoituksissa pakottavat nuoremmat tekemään asioita laadukkaammin ja fyysisyys tulee tutuiksi tytöille. Lisäksi valmennusosaamista tuovat valmennustiimiin liittyneet Lassi Lehtonen ja seuramme junioripäällikkö Herman Mäenalanen.

Laaja rinki on mahdollistanut laadukkaan harjoittelun koeviikoista ja työharjoitteluista huolimatta jokaisella treenikerralla, mikä on auttanut valmennusta pysymään kausisuunnitelmassaan ja jatkamaan johdonmukaisesti eteenpäin. Jokavuotinen haaste on korvata ikäluokasta vanhentuneet pelurit, mutta innokkaita vastuunkantajia on onneksi löytynyt nuoremmista pelaajista. Pelisysteemin ja -filosofian pysyessä samoina yhä useampi pelaaja on valmiimpi ottamaan isompaa roolia kentällä. Mielenkiinnolla jäädään odottamaan kuinka hyvin kesä 2023 palvelee meitä!

Jussi Tuominen
Vastuuvalmentaja

Tiedustelut: lekifutis.btytot@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI73 5730 0820 4452 09

Joukkueenjohtaja: Eeva-Kaisa Höysniemi, 040 566 5950

Vastuuvalmentaja: Jussi Tuominen, 050 439 4369

Valmentaja: Lassi Lehtonen

Valmentaja: Herman Mäenalanen

Rahastonhoitaja: Jaana Taavila

Varustevastaava: Eeva-Kaisa Höysniemi

Joukkueen uutiset

LeKi-futis viikon kotipelit
Seura

Viikon kotipelit – VKO 38

Maanantai 18.9. klo 17:30 – 20:00 Sääksjärven tekonurmiT9 Taso2: LeKi-futis 2015, FC Nokia Sinivalkoinen, UrPS, Ylöjärven Ilves, TP-49 ValkoinenT9 Taso2 otteluohjelma Maanantai 18.9. klo 18:00

Seura

Joukkuetoiminnan avoimet harjoitukset 3.10. – 13.10.2023

LeKi-futiksen joukkuetoiminnan avoimet harjoitukset järjestetään 3.10.–13.10. välisillä harjoitusvuoroilla. Avoimiin harjoituksiin tarvitset mukaan säänmukaisen liikunnallisen varustuksen, nappikset/lenkkarit, vesipullon ja oman pallon. Joukkuetoiminnan uusi toimintakausi alkaa 1.11.2023

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!