Tule mukaan kokeilemaan!

Kokeilemaan lajia

Jos kiinnostaa kokeilla jalkapalloa harrastuksena, sovi ikäluokan joukkueenjohtajan tai valmentajan kanssa pelaajan tulosta harjoituksiin ennen ensimmäistä kokeilukertaa. Joukkueiden yhteystiedot löydät Joukkueet -osiosta.

Seuralla on 0-17 -vuotiaille lapsille kokeilijan tapaturmavakuutus, joka kattaa mahdolliset kolmen kokeilukerran tapaturmat. Suomen Palloliiton korttelipassi/pelipassi ja AON -vakuutus astuvat voimaan, kun toimintamaksu on maksettu ja pelaaja rekisteröity Suomen Palloliiton pelaajarekisteriin, Pelipaikkaan.

  • Kokeilemassa voi käydä kolme (3) kertaa ilman sitoutumista toimintaan.
  • Varusteina nappikset/lenkkarit/sisäpelikengät, säänmukainen varustus, päähän pipo/huivi (ei lippistä), pidemmät hiukset kiinni (silmille tulevat hiukset häiritsevät harjoittelua), vesipullo, säärisuojat ja pallo.
  • Joukkuesivuilta ja joukkueiden yhteyshenkilöiltä saa tarkempia ohjeistuksia varusteisiin (osalla joukkueista on myös lainavarusteita, esim. säärisuojat/pallo) ja muuhun toimintaan liittyvää infoa.
Jalkapalloharrastus Lempäälä LeKi-futis

Joukkueeseen liittyminen

Kun päätös harrastuksen aloittamisesta on tehty, ilmoittautuminen joukkuetoimintaan tapahtuu seuran kotisivujen joukkuesivuilla. Ilmoittautumislomake löytyy jokaisen ikäluokan omalta joukkuesivulta. Seuran toimintamaksuun sisältyy uudelle pelaajalle seuran virallinen peliasu (PUMA:n sininen pelipaita, mustat shortsit ja siniset sukat).  Joukkueen varustevastaavalle toimitetaan pelaajan peliasun koko ja kengännumero. 

Toisesta seurasta siirtyvä pelaaja

Ennen ilmoittautumista LeKi-futikseen ilmoitus vanhaan seuraan siirtoaikeista. Yhteys joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan, jotka välittävät tiedon seuran junioripäällikölle. Toimistolta ollaan yhteydessä vanhaan seuraan ja lähetetään siirtopyyntö. Vanha seura hyväksyy siirron, jos ja kun kaikki velvoitteet ovat kunnossa. 

Joukkue ja sen toimihenkilöt

Jokaisella joukkueella on nimetty joukkueenjohtaja, jolta voi tiedustella joukkueen toimintaan liittyvistä asioista. Vastuuvalmentaja vastaa joukkueen valmennuksellisista asioista yhdessä seuran junioripäällikön ja joukkueen valmentajien kanssa. Rahastonhoitajan tehtäviin kuuluu joukkueen sisäinen laskutus ja talousasiat. Joukkueessa on näiden lisäksi nimettynä usein myös varuste- ja turnausvastaavat. Kaikki joukkueen toimihenkilöt valitaan vanhempainkokouksessa kauden alussa. Joukkueen vastuuvalmentajalle maksetaan seuran puolesta kulukorvausta ikäluokittain määritellyin kattosummin. Muiden joukkueen toimihenkilöiden työpanos on talkootyötä.

Joukkueen säännöt

Joukkueen toiminnassa noudatetaan seuran antamia sekä vanhempainkokouksessa hyväksyttyjä sääntöjä. Joukkueenjohtaja toimittaa säännöt uudelle pelaajalle.

Pelaajan rekisteröityminen Nimenhuuto.com-kalenteriin

Kaikilla seuran joukkueilla on käytössä Nimenhuuto.com-kalenteri, johon päivitetään kaikki joukkueen tapahtumat ja joihin pelaajat ilmoittavat osallistumisensa joukkueen tapahtumiin. Saat joukkueenjohtajalta tiedon, miten liittyä ja käyttää Nimenhuutoa.

Maksut 

Liittyessään seuran toimintaan pelaaja sitoutuu maksamaan seuran toimintamaksun, joka määritellään vuosittain ikäluokkakohtaisesti sekä lisäksi joukkueen oman vanhempainkokouksessa päätetyn joukkuemaksun. Toimintamaksu laskutetaan kahdessa erässä. Toimintamaksun suorittaminen on edellytys toimintaan osallistumiselle.

Pelipassit ja vakuutukset

Suomen Palloliiton kilpailusääntöjen mukaan jokaisella joukkueessa pelaavalla tulee olla voimassa oleva kilpaurheilun kattava tapaturmavakuutus. Vuonna 2022 kaikille vuonna 2011 ja sen jälkeen syntyneille ostetaan pelipassin yhteydessä AON-vakuutus. Vuonna 2010 ja sitä ennen syntyneet voivat osallistua joukkuetoimintaan omalla kilpaurheilun kattavalla tapaturmavakuutuksella. Valinta tehdään ilmoittautumisen yhteydessä. Pelipassit ja vakuutukset hankitaan seuran toimesta ilmoittautumisten perusteella.

Pelaajan lopettaminen seurassa

Mikäli pelaaja lopettaa kesken kauden, ilmoitus lopettamisesta joukkueenjohtajalle tai vastuuvalmentajalle. Toimintamaksua ei palauteta.

Loukkaantumiset

Ohjeet tapaturman sattuessa AON-pelipassivakuutuksen piirissä oleville löytyvät seuran kotisivuilta

Tietosuoja

Kuvaus-, videointi- ja someohjeistus