Tule mukaan kokeilemaan!

Kokeilemaan lajia

Jos kiinnostaa kokeilla jalkapalloa harrastuksena, sovi valmentajan tai joukkueenjohtajan kanssa pelaajan tulosta harjoituksiin ennen ensimmäistä kokeilukertaa. Joukkueiden yhteystiedot löydät Joukkueet -osiosta.

Seuralla on 0-17 -vuotiaille lapsille kokeilijan tapaturmavakuutus, joka kattaa mahdolliset kolmen kokeilukerran tapaturmat. Suomen Palloliiton korttelipassi/pelipassi ja AON -vakuutus astuvat voimaan, kun toimintamaksu on maksettu ja pelaaja rekisteröity Suomen Palloliiton pelaajarekisteriin, Pelipaikkaan.

  • Kokeilemassa voi käydä kolme (3) kertaa ilman sitoutumista toimintaan.
  • Varusteina nappikset/lenkkarit/sisäpelikengät, säänmukainen varustus, päähän pipo/huivi (ei lippistä), pidemmät hiukset kiinni (silmille tulevat hiukset häiritsevät harjoittelua), vesipullo, säärisuojat ja pallo.
  • Joukkuesivuilta ja joukkueiden yhteyshenkilöiltä saa tarkempia ohjeistuksia varusteisiin (osalla joukkueista on myös lainavarusteita, esim. säärisuojat/pallo) ja muuhun toimintaan liittyvää infoa.
LeKi-futis

Joukkueeseen liittyminen

Kun päätös harrastuksen aloittamisesta on tehty, lähetä joukkueenjohtajalle lapsen tiedot: nimi, syntymäaika, kotiosoite, huoltajien puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet. Ilmoita myös, jos lapsen nimeä tai kuvaa EI saa julkaista seuran verkkosivuilla tai julkaisuissa. Lisäksi tarvitaan pelinumerotoive, vaate- ja sukkakoko peliasun (pelipaita, shortsit ja sukat) tilaamista varten. 

Kun lapsi on ilmoitettu joukkueeseen, joukkueen rahastonhoitaja lähettää laskun kausimaksusta. Maksu koostuu seuran toimintamaksusta, Suomen Palloliiton korttelipassista/pelipassista ja vakuutuksesta sekä joukkueen toiminnan kustannuksista. Seuran toimintamaksu sisältää ohjatun toiminnan lisäksi uusille pelaajille peliasun (pelipaita numero- ja nimipainatuksella, shortsit ja pelisukat), seuran jäsenmaksun ja muut seuran kulut, osallistumismaksut piirinsarjoihin, seuran osoittamat harjoitusvuorot sekä kauden avaustapahtuman ja päättäjäiset. Joukkueiden valmennustoiminta sekä joukkueenjohtajien, rahastonhoitajien ja muiden toimihenkilöiden työpanos ovat vapaaehtoistyötä.

Harrastus edellyttää myös vanhemmilta aktiivisuutta. Seura järjestää joukkueiden avustuksella talkoovoimin nuorimmille ikäluokille elokuussa Katepal-turnauksen.

Peleihin ja harjoituksiin ilmoittaudutaan Hobbydeed.com:ssa. Ilmoittautuminen joukkueen tapahtumiin on tärkeää, jotta valmentajat pystyvät suunnittelemaan harjoitukset ja tietävät ajoissa peleihin osallistuvat.

Jalkapalloharrastus Lempäälä LeKi-futis