LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry

Liity jäseneksi seuraan

Kaikki joukkueiden toiminnassa mukana olevat pelaajat ja toimihenkilöt (nimi joukkueen pelaajaluettelossa) ovat seuran jäseniä. Seuralle tulevaan pelaajan toimintamaksuun sisältyy jäsenmaksu, toimihenkilöiden jäsenmaksut laskutetaan joukkueilta.

Uudet pelaajat ilmoittautuvat suoraan joukkueenjohtajille, jotka toimittavat tiedot toimistolle. 

Mikäli haluat seuratoiminnan ”ulkopuolelta” liittyä jäseneksi, täytä alla oleva lomake.

Seuran syyskokouksessa vahvistetut vuoden 2023 jäsenmaksut:

  • Jäsenmaksu 10€ / henkilö
  • Perhemaksu 30€ / perhe
  • Kannattajajäsenmaksu 100€ / vuosi
  • Ainaisjäsenmaksu 300€

Samaan perheeseen kuuluvat pääsevät jäseneksi maksamalla kaksi jäsenmaksua. Kaikki samaan perheeseen kuuluvat jäsenet on ilmoitetava seuran jäsentiedoista vastaavalle. Sähköpostiosoite: lekifutis.toimisto@gmail.com

Henkilörekisteriseloste

Johdanto
Henkilötietolain mukaisesti henkilölle on annettava tieto, jos hänen henkilötietojaan kirjataan johonkin henkilörekisteriin. Henkilötietoja ovat mm. nimi- ja osoitetiedot. Lisäksi rekisteröidylle on kerrottava henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta, mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan sekä rekisteröidyn oikeuksista.

Rekisterinpitäjä
LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry

Rekisterinpitäjän yhteystiedot
Aittomäentie 9

33880 Lempäälä

Yhteyshenkilö
Jäsenvastaava Leena Gröndahl

Yhteyshenkilön puhelinnumero
0405067933

Rekisterin nimi
Jäsenrekisteri

Tietojen käyttötarkoitus
Tietoja käytetään jäsentietojen ylläpitoon ja jäsenmaksujen keräämiseen sekä pohjana laskutustiedoissa jos jäseniltä laskutetaan muita maksuja. Jäsentietojen antojen, muuttamisen ja jäsenyystä eroamisen yhteydessä anettujen terveisten ja toiveiden osalta ne välitetään seurassa toimiville toimijoille, joille ko. asia on osoitettu. Lisäksi tietoja käytetään seuran sisäisessä viestinnässä mm. pohjana Internet -järjestelmässä eli käytänössä verkossa olevassa seuran jäsenille tarkoitetun viestintäkanavan käyttäjähallinnassa.

Rekisterin tietosisältö
Etunimi, Sukunimi, Syntymäaika, Katuosoite, Postinumero, Postitoimipaikka, Sähköposti

Tietolähteet
Tietolähteenä jäsenrekisterille ovat sähköiset ja/tai paperiset jäsentietolomakkeet (liity jäseneksi ja jäsentietojen muutos) sekä puhelimitse tapahtuvat jäsentietoilmoitukset.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta LeKi-futis Lempäälän Palloseura ry:n ulkopuoliseen käyttöön.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Jäsenrekisteri on suojattu ja sijoitettu sellaiseen paikkaan, ettei asiaankuulumattomilla henkilöillä tai tahoilla ole pääsyä rekistereihin. Henkilötietoja pääsevät näkemään vain järjestelmän ylläpitokäyttäjät käyttäjätunnuksensa ja salasanan kautta. Jäsenrekisteriä pitävät yhdistyksen hallituksen valttuutamat henkilöt. Yhdityksen hallituksella on yhdistyslain mukainen velvollisuus ylläpitää jäsenrekisteriä yhdistyksen jäsenistä.