P12 (2009)

“Sarja on viime kaudelta tuttu P12 Kakkonen, josta joukkueella on tavoitteena nousu Ykköseen.”

LeKi-futis 2009 syntyneet pojat kuuluvat D-poikien joukkueeseen yhdessä 2008 syntyneiden poikien kanssa. Mukana on 25 innokasta ja sitoutunutta jalkapalloilijan alkua. Valmennuksesta vastaavat useamman kauden 2009 mukana olleet Jarmo Heikkilä ja Juha Pamppunen. Kuluvaksi kaudeksi valmennusryhmään liittyy myös Elias Pelto-Huikko, joka käy parhaillaan läpi LeKi-futiksen valmentajapolkua. Elias on mukana myös LeKi-futiksen edustuksen toiminnassa, joten sieltä siirtyvät lajin kuumimmat virtaukset myös D-poikien käyttöön.

Harjoitukset pyörivät talvella 3-4 kertaa viikossa. Talvella harjoittelemme pääasiassa Pikku-Vaparin tarjoamissa huippuolosuhteissa. Joukkueen lajiharjoituksia täydentävät seuran järjestämät tapahtumat, kuten Taitotorit ja Kykykoulu sekä kehonpainoharjoitukset. Harjoituksissa pääpaino on yksilön lajitaitojen kehityksessä. Harjoitukset ovat mahdollisimman pelinomaisia, jolloin myös vuorovaikutus ja reagointi kehittyvät joukkuepelin hyväksi. Erilaisia joukkuepelin kehitykseen liittyviä teemoja nostetaan esiin kauden edetessä, silmällä pitäen aikanaan edessä olevaa siirtymistä ison kentän 11v11 peliin. Harjoitusohjelmaan kuuluu myös jo perinteeksi muodostunut viikonloppuleiri Eerikkilässä. Kesäkaudella harjoittelemme Lempäälän ja naapurikuntien kentillä niin ikään 3-4 kertaa viikossa.

Kesän sarjoissa ohjelmassa ovat P13 (2008) Ykkönen, josta on kokemusta jo viime kaudelta. P12 (2009) sarja on niin ikään viime kaudelta tuttu Kakkonen, josta joukkueella on tavoitteena nousu Ykköseen. Sarjojen lisäksi tulemme pelaamaan turnauksissa Etelä-Suomen alueella. Mukaan mahtuu niin yön yli kuin 1-päiväisiä turnauksiakin.

Näillä eväillä mennään kohti kautta 2021, joka tarjoaa toivottavasti unohtumattomia futiselämyksiä kaikille joukkueen toiminnassa mukana oleville niin pelaajista vanhempiin ja joukkueen toimihenkilöihin.

Kalle Pösö
LeKi-futis 2009 joukkueenjohtaja

Tiedustelut: Jarmo Heikkilä, jarmoheikkila@wippies.fi / 040 725 9856

Joukkueen tilinumero: FI59 5730 0820 6525 56

Joukkueenjohtaja: Kalle Pösö, lekifutis09@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Jarmo Heikkilä, jarmoheikkila@wippies.fi

Valmentaja: Juha Pamppunen

Valmentaja: Elias Pelto-Huikko

Valmentaja: Joonas Salo

Rahastonhoitaja: Sanna Kangasniemi

Varustevastaava: Kalle Pösö

Turnausvastaava: Niina Lindroos-Kortelainen

Joukkueen uutiset

D-tytöt

#LEKISYDÄN💙
SILJA LUKKARINEN

#lekisydän on juttusarja, joka esittelee LeKi-futiksen pelaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Henkilöitä, jotka toimivat isolla :llä. Vuorossa on D-tyttöjen vastuuvalmentaja Silja Lukkarinen. Silja on pelannut itse jalkapalloa LeKi-futiksessa

Seura

#LEKISYDÄN💙
PETRI MÄKINEN

#lekisydän on juttusarja, joka esittelee LeKi-futiksen pelaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Henkilöitä, jotka toimivat isolla :llä. Tällä kertaa haastatteluvuorossa on Petri Mäkinen, joka on toiminut LeKi-futiksen puheenjohtajan pestissä

Seura

Yhteistyö Stadiumin kanssa jatkuu

Yhteistyö Stadiumin kanssa jatkuu. Seura on allekirjoittanut Stadiumin kanssa sponsorisopimuksen vuosille 2022 – 2026. Tue seuraasi   Stadiumin ostoista saadut bonukset ovat tärkeä osa seuran toiminnan rahoitusta. Stadiumista

Seura

Koronaohjeistus 18.1.2021

kaikki ottelutapahtumat ja harjoituspelit kielletty toistaiseksi, seurataan kunnan ja Pirkanmaan ohjeistuksia harjoittelu 10 hengen ryhmissä (1+9) seuran harjoitusvuoroja saavat käyttää vain seuran omat jäsenet Yleiset

Joukkueen säännöt

Pelaajat ja joukkueenjohto

 • Kunnioitamme pelikavereita, valmentajia, vastustajia, tuomareita ja vanhempia.
 • Lupaamme käyttäytyä hyvin, kielenkäyttö on asianmukaista.
 • Kuuntelemme ja noudatamme valmentajien ohjeita peleissä ja harjoituksissa.
 • Kannustamme toisiamme, annamme positiivista palautetta.
 • Kiusaaminen, vähättely tms. on ehdottomasti kiellettyä, lisäksi kiusaamiseen puututaan välittömästi tiukalla otteella.
 • Ketään ei saa satuttaa tarkoituksellisesti. Vahingon jälkeen pyydetään anteeksi.
 • Lupaamme tsempata täysillä peleissä ja harjoituksissa.
 • Jos pelaaja satuttaa itsensä harjoituksissa tai joku tavara on hukassa, pyydetään rohkeasti paikalla olevilta aikuisilta apua.

Vanhemmat ja joukkueenjohto

 • Noudatamme Palloliiton kaikki pelaa -sääntöjä. Jokainen lapsi saa peliaikaa.
 • Harrastus tapahtuu lasten ehdoilla – emme tuo väsynyttä tai sairasta lasta harjoituksiin ja peleihin (kuumeen jälkeen mieluiten kolme lepopäivää).
 • Olemme harjoituksissa ja peleissä sovittuun aikaan.
 • Muistamme kannustamisessa aina positiivisen näkökulman.
 • Toimimme esikuvina, käyttäydymme kunnioittavasti kaikkia kohtaan.
 • Annamme valmentajille työrauhan.
 • Rauhoitamme vaihtopenkin pelaajille sekä valmentajille, samoin peli- ja harjoitustilanteiden ohjaamisen valmentajille.
 • Joukkueen tapahtumien yhteydessä tupakointi ja alkoholinkäyttö on kielletty (Lempäälän kaikki liikuntapaikat ovat savuttomia).
 • Joukkueen toiminta on vanhemmille yhteisvastuullista, kaikki ovat velvollisia ottamaan vastaan osoitetut talkoo- yms. tehtävät. 
 • Avustetaan toisia vanhempia esim. kimppakyydeillä ja muulla yhteistoiminnalla.
 • Jos vanhemmat näkevät jonkun lapsista tarvitsevan apua, autetaan lasta, mikäli lapsen oma vanhempi ei ole paikalla.

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!