P12 (2009)

“Harjoitusten painopiste joukkueella on yksilötaitojen kehittämisessä, niin teknisellä kuin taktisella tasolla, fyysisyyttä unohtamatta”

LeKi-futiksen 2009 joukkue jatkaa kaudella 2020 kehittymistä iloisen yhdessä tekemisen merkeissä. Joukkueessa haluamme tarjota kaikille jalkapallosta kiinnostuneille innostavan ja rohkaisevan ympäristön futiksen harrastamiseen.

Kuluvalla kaudella olemme tiivistäneet yhteistyötä 2010 ikäluokan kanssa ja olemmekin harjoitelleet syksystä alkaen säännöllisesti yhdessä. Yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden yksilöllisempään valmennukseen lisääntyneiden resurssien ja valmentajien muodossa. Talven aikana olemme käyneet turnauksissa molemmista ikäluokista muodostetuilla joukkueilla. Kesän piirinsarjoissa jatketaan samaan tapaan yhteistyön ulottuessa myös 2008 ikäluokan suuntaan. Piirinsarjojen lisäksi kierrämme viikonloppuisin turnauksissa tavoitteenamme löytää jokaiselle pelaajalle oman tasoisia pelejä.

Talvikaudella harjoittelimme 3-4 kertaa Pikku-Vaparin tarjoamissa huippuolosuhteissa. Treeniaktiivisuus oli läpi talven kiitettävällä tasolla ja kehitys pojilla sen mukaista. Joukkueen omien harjoitusten lisäksi treenit koostuivat kehonpainoharjoittelusta ja seuran Taitotoreista, joissa pääsi loistavasti näkemään koko seuran ikäluokkien kirjon. Kesällä harjoittelua jatketaan samaan tapaan, ehkä hieman tahtia kiristäen. Harjoitusten painopiste joukkueella on yksilötaitojen kehittämisessä, niin teknisellä kuin taktisella tasolla, fyysisyyttä unohtamatta. Näitä yksilötaitoja pyritään sitten valjastamaan joukkueen käyttöön.

Joukkueessamme on tällä hetkellä noin 20 aktiivisista futaajaa, joiden kesken vallitsee hyvä joukkuehenki. Tästä osoituksena jo mainittu hyvä treeniaktiivisuus ja ympärivuoden järjestettävät jalkapallon ulkopuolisetkin tapahtumat, joihin pojat aina mielellään osallistuvat. Otamme joukkoomme mielellämme uusia pelaajia lajitaustasta riippumatta, meille riittää innokas ja avoin mieli hienoa lajia kohtaan. Futis kuuluu kaikille!

 

Kalle Pösö

Joukkueenjohtaja

Tiedustelut: Jarmo Heikkilä, jarmoheikkila@wippies.fi / 040 725 9856

Joukkueen tilinumero: FI59 5730 0820 6525 56

Joukkueenjohtaja: Kalle Pösö, lekifutis09@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Jarmo Heikkilä, jarmoheikkila@wippies.fi

Valmentaja: Jukka Virtanen

Valmentaja: Jarno Mäkilä

Valmentaja: Juha Pamppunen

Valmentaja: Joonas Salo

Rahastonhoitaja: Tero Kortelainen

Varustevastaava: Kalle Pösö

Turnausvastaava: Niina Lindroos-Kortelainen

Joukkueen uutiset

Seura

Futisvalmentajan starttikoulutus – Haastattelussa Janne Pyrrö

Futisvalmentajan startin kokonaisuus muodostuu kontaktiopetuksesta, itseopiskelusta, verkkomoduuleista, sekä kokemuskortista. Kokonaisuus on rakennettu palvelemaan Palloliiton valmentajakoulutuksen aloittelevia valmentajia. Kokonaisuuden on ajateltu kestävän noin 3 kuukautta. Lauantaina

Seura

Kauden päättäjäiset 2020

Vallitsevasta tilanteesta johtuen koko seuraväelle avoimia päättäjäisiä ei tänä vuonna voitu järjestää, mutta palkittavat pelaajat ja toimihenkilöt kutsuttiin pienimuotoiseen palkintojenjakotilaisuuteen Hakkarin liikuntahallin kahvioon. Aktiivinen pelaaja:

Seura

LeKi-futiksen avoimet harjoitukset 2.-29.11.2020

Toimi näin, jos kiinnostuit: Ikäluokkien harjoitusaikataulut löytyvät seuran kotisivujen etusivulta: https://www.lekifutis.fi Ilmoittaudu etukäteen ikäluokan joukkueenjohtajalle https://www.lekifutis.fi/yhteystiedot/ ja sovi harjoituksiin osallistumisesta Seuran kotisivuilta löytyy Vakuutustodistus 2020 https://www.lekifutis.fi/materiaalipankki-toimihenkilot/, tulosta todistus

Seura

LeKi-futiksen Valmentaja-akatemia – haku avoinna!

Koulutuksen sisältö Koko kauden 2021 koulutusprojekti Futisvalmentajan starttikoulutus la 7. ja 21.11.2020 klo 09.00-18.00 Pikku-Vaparihallilla Lisäksi 3-4 teemakoulutusta Toimiminen seuran nimeämässä juniorijoukkueessa apuvalmentajana   Tavoitteena

Joukkueen säännöt

Pelaajat ja joukkueenjohto

 • Kunnioitamme pelikavereita, valmentajia, vastustajia, tuomareita ja vanhempia.
 • Lupaamme käyttäytyä hyvin, kielenkäyttö on asianmukaista.
 • Kuuntelemme ja noudatamme valmentajien ohjeita peleissä ja harjoituksissa.
 • Kannustamme toisiamme, annamme positiivista palautetta.
 • Kiusaaminen, vähättely tms. on ehdottomasti kiellettyä, lisäksi kiusaamiseen puututaan välittömästi tiukalla otteella.
 • Ketään ei saa satuttaa tarkoituksellisesti. Vahingon jälkeen pyydetään anteeksi.
 • Lupaamme tsempata täysillä peleissä ja harjoituksissa.
 • Jos pelaaja satuttaa itsensä harjoituksissa tai joku tavara on hukassa, pyydetään rohkeasti paikalla olevilta aikuisilta apua.

Vanhemmat ja joukkueenjohto

 • Noudatamme Palloliiton kaikki pelaa -sääntöjä. Jokainen lapsi saa peliaikaa.
 • Harrastus tapahtuu lasten ehdoilla – emme tuo väsynyttä tai sairasta lasta harjoituksiin ja peleihin (kuumeen jälkeen mieluiten kolme lepopäivää).
 • Olemme harjoituksissa ja peleissä sovittuun aikaan.
 • Muistamme kannustamisessa aina positiivisen näkökulman.
 • Toimimme esikuvina, käyttäydymme kunnioittavasti kaikkia kohtaan.
 • Annamme valmentajille työrauhan.
 • Rauhoitamme vaihtopenkin pelaajille sekä valmentajille, samoin peli- ja harjoitustilanteiden ohjaamisen valmentajille.
 • Joukkueen tapahtumien yhteydessä tupakointi ja alkoholinkäyttö on kielletty (Lempäälän kaikki liikuntapaikat ovat savuttomia).
 • Joukkueen toiminta on vanhemmille yhteisvastuullista, kaikki ovat velvollisia ottamaan vastaan osoitetut talkoo- yms. tehtävät. 
 • Avustetaan toisia vanhempia esim. kimppakyydeillä ja muulla yhteistoiminnalla.
 • Jos vanhemmat näkevät jonkun lapsista tarvitsevan apua, autetaan lasta, mikäli lapsen oma vanhempi ei ole paikalla.

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!