P9 (2012)

“Joukkueessa järjestämme jokaiselle pelaajalle kehittävää toimintaa ja tarjoamme sopivassa suhteessa sekä onnistumisia että haasteita”

LeKi-futis 2012 -joukkueella on käynnissä jo neljäs yhteinen kausi. Joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä aktiivisesti 39 pelaajaa, valmentajia on kaikkiaan seitsemän ja muita toimihenkilöitä viisi. Iso porukka toimii hyvin yhteen, mutta vielä olisi tilaakin eli tervetuloa kokeilemaan futista hyvässä seurassa.

Talviaikaan joukkueella on ollut harjoitukset kaksi kertaa viikossa pääsääntöisesti loisto-olosuhteissa Pikku-Vaparihallissa sekä oheisharjoituksena hyvin toimiva ja kovasti tykätty judo. Lisäksi aloitamme alkuvuodesta 2021 lajia tukevan juoksukoulun. Kevään tullen pääsemme taas ulos treenaamaan Sääksjärven tekonurmelle ja Hakkarin nurmikentälle. Talviaikaan osallistumme pelitapahtumiin lähinnä Pirkanmaalla, mutta kesää kohden pelien määrä vaan kasvaa. Kesällä 2020 osallistuimme sarjapeleihin peräti neljällä joukkueella ja ensi kesänä valloitamme todennäköisesti taas useamman sarjan. Lisäksi kierrämme turnauksia Pirkanmaan lisäksi ympäri Suomea: toivottavasti viime kausien tapaan ainakin Lahdessa, Porissa, Salossa ja Karjaalla. 

Joukkueessa järjestämme jokaiselle pelaajalle kehittävää toimintaa ja tarjoamme sopivassa suhteessa sekä onnistumisia että haasteita. Tavoitteena on aktiivinen pelaaminen ja monipuolinen liikkuminen. Tärkeintä on pitää mielessä hauskanpito ja joukkuehenki. Meidän joukkueessamme tuetaan toinen toistamme ja iloitaan yhdessä onnistumisista. Tervetuloa mukaan kuningaslaji jalkapallon pariin!

Maria
Joukkueenjohtaja
LeKi-futis 2012

Tiedustelut: Joukkueenjohtaja

Joukkueen tilinumero: FI08 5730 0820 8396 17

Joukkueenjohtaja: Maria, lekifutis12@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Veli-Matti Hatvala, vmhatvala@hotmail.com

Valmentaja: Toni Tarhonen

Valmentaja: Jani Alakoski

Valmentaja: Henri Ratinen

Valmentaja: Herman Mäenalanen

Valmentaja: Anniina Passila

Valmentaja: Javier Moya

Rahastonhoitaja: Heidi Katainen

Varustevastaava: Satu Wallius-Heikkilä

Turnausvastaavat: Anna Kärenlampi ja Minna Kallio

Joukkueen uutiset

B-pojat

Ilmoittautuminen joukkueisiin

Ilmoittautuminen joukkueisiin tapahtuu seuran kotisivujen ikäluokan omalla joukkuesivulla ilmoittautumislomakkeella. Kaikki pelaajat, myös nykyiset (ja myös yli 16 vuotiaat, jotka ennen hankkivat tse pelipassin ja vakuutuksen), ilmoitetaan lomakkeen kautta. Alaikäisten

B-pojat

Kauden päättäjäiset 2020

Vallitsevasta tilanteesta johtuen koko seuraväelle avoimia päättäjäisiä ei tänä vuonna voitu järjestää, mutta palkittavat pelaajat ja toimihenkilöt kutsuttiin pienimuotoiseen palkintojenjakotilaisuuteen Hakkarin liikuntahallin kahvioon. Aktiivinen pelaaja:

B-pojat

LeKi-futiksen avoimet harjoitukset 2.-29.11.2020

Toimi näin, jos kiinnostuit: Ikäluokkien harjoitusaikataulut löytyvät seuran kotisivujen etusivulta: https://www.lekifutis.fi Ilmoittaudu etukäteen ikäluokan joukkueenjohtajalle https://www.lekifutis.fi/yhteystiedot/ ja sovi harjoituksiin osallistumisesta Seuran kotisivuilta löytyy Vakuutustodistus 2020 https://www.lekifutis.fi/materiaalipankki-toimihenkilot/, tulosta todistus

#lekisydän

#LEKISYDÄN💙
TONI TARHONEN

#lekisydän on juttusarja, joka esittelee LeKi-futiksen pelaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Henkilöitä, jotka toimivat isolla :llä. Juttusarjan seuraavassa esittelyvuorossa on 2012 syntyneiden poikien valmentaja Toni Tarhonen. Tarhonen aloitti

Joukkueen säännöt

Pelaajat ja joukkueenjohto

 • Kunnioitamme pelikavereita, valmentajia, vastustajia, tuomareita ja vanhempia.
 • Lupaamme käyttäytyä hyvin, kielenkäyttö on asianmukaista.
 • Kuuntelemme ja noudatamme valmentajien ohjeita peleissä ja harjoituksissa.
 • Kannustamme toisiamme, annamme positiivista palautetta.
 • Kiusaaminen, vähättely tms. on ehdottomasti kiellettyä, lisäksi kiusaamiseen puututaan välittömästi tiukalla otteella.
 • Ketään ei saa satuttaa tarkoituksellisesti. Vahingon jälkeen pyydetään anteeksi.
 • Lupaamme tsempata täysillä peleissä ja harjoituksissa.
 • Jos pelaaja satuttaa itsensä harjoituksissa tai joku tavara on hukassa, pyydetään rohkeasti paikalla olevilta aikuisilta apua.

Vanhemmat ja joukkueenjohto

 • Noudatamme Palloliiton kaikki pelaa -sääntöjä. Jokainen lapsi saa peliaikaa.
 • Harrastus tapahtuu lasten ehdoilla – emme tuo väsynyttä tai sairasta lasta harjoituksiin ja peleihin (kuumeen jälkeen mieluiten kolme lepopäivää).
 • Olemme harjoituksissa ja peleissä sovittuun aikaan.
 • Muistamme kannustamisessa aina positiivisen näkökulman.
 • Toimimme esikuvina, käyttäydymme kunnioittavasti kaikkia kohtaan.
 • Annamme valmentajille työrauhan.
 • Rauhoitamme vaihtopenkin pelaajille sekä valmentajille, samoin peli- ja harjoitustilanteiden ohjaamisen valmentajille.
 • Joukkueen tapahtumien yhteydessä tupakointi ja alkoholinkäyttö on kielletty (Lempäälän kaikki liikuntapaikat ovat savuttomia).
 • Joukkueen toiminta on vanhemmille yhteisvastuullista, kaikki ovat velvollisia ottamaan vastaan osoitetut talkoo- yms. tehtävät. 
 • Avustetaan toisia vanhempia esim. kimppakyydeillä ja muulla yhteistoiminnalla.
 • Jos vanhemmat näkevät jonkun lapsista tarvitsevan apua, autetaan lasta, mikäli lapsen oma vanhempi ei ole paikalla.

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!