P10 (2012)

“Joukkueessa järjestämme jokaiselle pelaajalle kehittävää toimintaa ja tarjoamme sopivassa suhteessa sekä onnistumisia että haasteita”

LeKi-futis 2012 -joukkueella on käynnissä jo neljäs yhteinen kausi. Joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä aktiivisesti 39 pelaajaa, valmentajia on kaikkiaan seitsemän ja muita toimihenkilöitä viisi. Iso porukka toimii hyvin yhteen, mutta vielä olisi tilaakin eli tervetuloa kokeilemaan futista hyvässä seurassa.

Talviaikaan joukkueella on ollut harjoitukset kaksi kertaa viikossa pääsääntöisesti loisto-olosuhteissa Pikku-Vaparihallissa sekä oheisharjoituksena hyvin toimiva ja kovasti tykätty judo. Lisäksi aloitamme alkuvuodesta 2021 lajia tukevan juoksukoulun. Kevään tullen pääsemme taas ulos treenaamaan Sääksjärven tekonurmelle ja Hakkarin nurmikentälle. Talviaikaan osallistumme pelitapahtumiin lähinnä Pirkanmaalla, mutta kesää kohden pelien määrä vaan kasvaa. Kesällä 2020 osallistuimme sarjapeleihin peräti neljällä joukkueella ja ensi kesänä valloitamme todennäköisesti taas useamman sarjan. Lisäksi kierrämme turnauksia Pirkanmaan lisäksi ympäri Suomea: toivottavasti viime kausien tapaan ainakin Lahdessa, Porissa, Salossa ja Karjaalla. 

Joukkueessa järjestämme jokaiselle pelaajalle kehittävää toimintaa ja tarjoamme sopivassa suhteessa sekä onnistumisia että haasteita. Tavoitteena on aktiivinen pelaaminen ja monipuolinen liikkuminen. Tärkeintä on pitää mielessä hauskanpito ja joukkuehenki. Meidän joukkueessamme tuetaan toinen toistamme ja iloitaan yhdessä onnistumisista. Tervetuloa mukaan kuningaslaji jalkapallon pariin!

Maria
Joukkueenjohtaja
LeKi-futis 2012

Tiedustelut: Joukkueenjohtaja

Joukkueen tilinumero: FI73 5730 0820 4452 09

Joukkueenjohtaja: Maria, lekifutis12@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Veli-Matti Hatvala, vmhatvala@hotmail.com

Valmentaja: Toni Tarhonen

Valmentaja: Jani Alakoski

Valmentaja: Henri Ratinen

Valmentaja: Herman Mäenalanen

Valmentaja: Anniina Passila

Valmentaja: Javier Moya

Rahastonhoitaja: Heidi Katainen

Varustevastaava: Satu Wallius-Heikkilä

Turnausvastaavat: Anna Kärenlampi ja Minna Kallio

Joukkueen uutiset

Seura

Lekitek-futisleirit 2022

LeKi-futis järjestää yhteistyössä Lekitekin kanssa Lekitek-futisleirit joulun välipäivinä 3.-5.1.2022 ja hiihtolomalla 4.-6.3.2022 Pikku-Vaparihallissa. Lekitek-futisleirit on tarkoitettu vuonna 2009-2014 syntyneille tytöille ja pojille. Leirellä ikäluokat ovat jaettu

Seura

Kauden päättäjäiset 2021

Seuran kauden päättäjäisiä vietettiin eilen lauantaina 30.10. Hakkarin liikuntahallin kahviossa. Vielä poikkeuksellisesti järjestettyyn tilaisuuteen kutsuttiin palkittavat pelaajat ja toimihenkilöt pienimuotoiseen palkintojenjakotilaisuuteen. Aktiivinen pelaaja 2021: Miehet:

Seura

Ilmoittautuminen joukkueisiin kaudelle 1.11.2021 – 31.10.2022

Ilmoittautuminen joukkueisiin kaudelle 1.11.2021 – 31.10.2022 Ilmoittautuminen joukkueisiin tapahtuu seuran kotisivujen ilmoittautumislomakkeella ikäluokan omalla joukkuesivulla. Kaikki pelaajat, myös nykyiset, ilmoitetaan lomakkeen kautta. Alaikäisten kohdalla ilmoittautumisen tekee huoltaja.

Joukkueen säännöt

Pelaajat ja joukkueenjohto

 • Kunnioitamme pelikavereita, valmentajia, vastustajia, tuomareita ja vanhempia.
 • Lupaamme käyttäytyä hyvin, kielenkäyttö on asianmukaista.
 • Kuuntelemme ja noudatamme valmentajien ohjeita peleissä ja harjoituksissa.
 • Kannustamme toisiamme, annamme positiivista palautetta.
 • Kiusaaminen, vähättely tms. on ehdottomasti kiellettyä, lisäksi kiusaamiseen puututaan välittömästi tiukalla otteella.
 • Ketään ei saa satuttaa tarkoituksellisesti. Vahingon jälkeen pyydetään anteeksi.
 • Lupaamme tsempata täysillä peleissä ja harjoituksissa.
 • Jos pelaaja satuttaa itsensä harjoituksissa tai joku tavara on hukassa, pyydetään rohkeasti paikalla olevilta aikuisilta apua.

Vanhemmat ja joukkueenjohto

 • Noudatamme Palloliiton kaikki pelaa -sääntöjä. Jokainen lapsi saa peliaikaa.
 • Harrastus tapahtuu lasten ehdoilla – emme tuo väsynyttä tai sairasta lasta harjoituksiin ja peleihin (kuumeen jälkeen mieluiten kolme lepopäivää).
 • Olemme harjoituksissa ja peleissä sovittuun aikaan.
 • Muistamme kannustamisessa aina positiivisen näkökulman.
 • Toimimme esikuvina, käyttäydymme kunnioittavasti kaikkia kohtaan.
 • Annamme valmentajille työrauhan.
 • Rauhoitamme vaihtopenkin pelaajille sekä valmentajille, samoin peli- ja harjoitustilanteiden ohjaamisen valmentajille.
 • Joukkueen tapahtumien yhteydessä tupakointi ja alkoholinkäyttö on kielletty (Lempäälän kaikki liikuntapaikat ovat savuttomia).
 • Joukkueen toiminta on vanhemmille yhteisvastuullista, kaikki ovat velvollisia ottamaan vastaan osoitetut talkoo- yms. tehtävät. 
 • Avustetaan toisia vanhempia esim. kimppakyydeillä ja muulla yhteistoiminnalla.
 • Jos vanhemmat näkevät jonkun lapsista tarvitsevan apua, autetaan lasta, mikäli lapsen oma vanhempi ei ole paikalla.

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!