P9 (2012)

“Joukkueessa järjestämme jokaiselle pelaajalle kehittävää toimintaa ja tarjoamme sopivassa suhteessa sekä onnistumisia että haasteita”

LeKi-futis 2012 -joukkueella on käynnissä jo kolmas yhteinen vuosi ja se on alkanut hienosti. Joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä aktiivisesti 33 pelaajaa, valmentajia on kaikkiaan yhdeksän ja muita toimihenkilöitä viisi. Iso porukka toimii hyvin yhteen, mutta vielä olisi tilaakin eli tervetuloa kokeilemaan futista hyvässä seurassa.

Talviaikaan joukkueella on ollut harjoitukset kaksi kertaa viikossa pääsääntöisesti loisto-olosuhteissa Pikku-Vaparihallissa sekä oheisharjoituksena hyvin toimiva ja kovasti tykätty judo. Kevään tullen pääsemme taas ulos treenaamaan. Talvella osallistuimme yhdellä joukkueella ensimmäistä kertaa futsalsarjaan ja kahdella joukkueella Ilveksen talvisarjaan. Lisäksi olemme kiertäneet turnauksia lähinnä Pirkanmaalla. Oli hienoa huomata, että pärjäsimme oikein hyvin myös suurkaupunkien seuroille. Kesää kohti kiirettä pitää, sillä lähdemme sarjapeleihin peräti neljällä joukkueella: P8 kakkonen, P8 ykkönen, P8 liiga ja P9 liiga. Lisäksi kierrämme turnauksia Pirkanmaan lisäksi ainakin Turussa, Hyvinkäällä ja viime vuoden tapaan toivottavasti helteisessä Porissa.

Joukkueessa järjestämme jokaiselle pelaajalle kehittävää toimintaa ja tarjoamme sopivassa suhteessa sekä onnistumisia että haasteita. Tavoitteena on aktiivinen pelaaminen. Tärkeintä on kuitenkin hauskanpito ja joukkuehenki. Meidän joukkueessamme tuetaan toinen toistamme ja iloitaan yhdessä onnistumisista. Tervetuloa mukaan kuningaslaji jalkapallon pariin!

 

Maria Hatvala

Joukkueenjohtaja

Tiedustelut: Joukkueenjohtaja

Joukkueen tilinumero: FI08 5730 0820 8396 17

Joukkueenjohtaja: Maria Hatvala, lekifutis12@gmail.com, 050 303 7315

Vastuuvalmentaja: Veli-Matti Hatvala, vmhatvala@hotmail.com, 040 824 2768

Valmentaja: Jani Alakoski

Valmentaja: Teemu Hovi

Valmentaja: Henri Ratinen

Valmentaja: Tiia Peltoniemi

Valmentaja: Toni Tarhonen

Rahastonhoitaja: Heidi Katainen

Varustevastaava: Satu Wallius-Heikkilä

Turnausvastaavat: Anna Kärenlampi, Minna Kallio, Maria Hatvala

Joukkueen uutiset

Seura

Futisvalmentajan starttikoulutus – Haastattelussa Janne Pyrrö

Futisvalmentajan startin kokonaisuus muodostuu kontaktiopetuksesta, itseopiskelusta, verkkomoduuleista, sekä kokemuskortista. Kokonaisuus on rakennettu palvelemaan Palloliiton valmentajakoulutuksen aloittelevia valmentajia. Kokonaisuuden on ajateltu kestävän noin 3 kuukautta. Lauantaina

Seura

Kauden päättäjäiset 2020

Vallitsevasta tilanteesta johtuen koko seuraväelle avoimia päättäjäisiä ei tänä vuonna voitu järjestää, mutta palkittavat pelaajat ja toimihenkilöt kutsuttiin pienimuotoiseen palkintojenjakotilaisuuteen Hakkarin liikuntahallin kahvioon. Aktiivinen pelaaja:

Seura

LeKi-futiksen avoimet harjoitukset 2.-29.11.2020

Toimi näin, jos kiinnostuit: Ikäluokkien harjoitusaikataulut löytyvät seuran kotisivujen etusivulta: https://www.lekifutis.fi Ilmoittaudu etukäteen ikäluokan joukkueenjohtajalle https://www.lekifutis.fi/yhteystiedot/ ja sovi harjoituksiin osallistumisesta Seuran kotisivuilta löytyy Vakuutustodistus 2020 https://www.lekifutis.fi/materiaalipankki-toimihenkilot/, tulosta todistus

#lekisydän

#LEKISYDÄN💙
TONI TARHONEN

#lekisydän on juttusarja, joka esittelee LeKi-futiksen pelaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Henkilöitä, jotka toimivat isolla :llä. Juttusarjan seuraavassa esittelyvuorossa on 2012 syntyneiden poikien valmentaja Toni Tarhonen. Tarhonen aloitti

Joukkueen säännöt

Pelaajat ja joukkueenjohto

 • Kunnioitamme pelikavereita, valmentajia, vastustajia, tuomareita ja vanhempia.
 • Lupaamme käyttäytyä hyvin, kielenkäyttö on asianmukaista.
 • Kuuntelemme ja noudatamme valmentajien ohjeita peleissä ja harjoituksissa.
 • Kannustamme toisiamme, annamme positiivista palautetta.
 • Kiusaaminen, vähättely tms. on ehdottomasti kiellettyä, lisäksi kiusaamiseen puututaan välittömästi tiukalla otteella.
 • Ketään ei saa satuttaa tarkoituksellisesti. Vahingon jälkeen pyydetään anteeksi.
 • Lupaamme tsempata täysillä peleissä ja harjoituksissa.
 • Jos pelaaja satuttaa itsensä harjoituksissa tai joku tavara on hukassa, pyydetään rohkeasti paikalla olevilta aikuisilta apua.

Vanhemmat ja joukkueenjohto

 • Noudatamme Palloliiton kaikki pelaa -sääntöjä. Jokainen lapsi saa peliaikaa.
 • Harrastus tapahtuu lasten ehdoilla – emme tuo väsynyttä tai sairasta lasta harjoituksiin ja peleihin (kuumeen jälkeen mieluiten kolme lepopäivää).
 • Olemme harjoituksissa ja peleissä sovittuun aikaan.
 • Muistamme kannustamisessa aina positiivisen näkökulman.
 • Toimimme esikuvina, käyttäydymme kunnioittavasti kaikkia kohtaan.
 • Annamme valmentajille työrauhan.
 • Rauhoitamme vaihtopenkin pelaajille sekä valmentajille, samoin peli- ja harjoitustilanteiden ohjaamisen valmentajille.
 • Joukkueen tapahtumien yhteydessä tupakointi ja alkoholinkäyttö on kielletty (Lempäälän kaikki liikuntapaikat ovat savuttomia).
 • Joukkueen toiminta on vanhemmille yhteisvastuullista, kaikki ovat velvollisia ottamaan vastaan osoitetut talkoo- yms. tehtävät. 
 • Avustetaan toisia vanhempia esim. kimppakyydeillä ja muulla yhteistoiminnalla.
 • Jos vanhemmat näkevät jonkun lapsista tarvitsevan apua, autetaan lasta, mikäli lapsen oma vanhempi ei ole paikalla.

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!