P12 (2012)

“Joukkueessa järjestämme jokaiselle pelaajalle kehittävää toimintaa ja tarjoamme sopivassa suhteessa sekä onnistumisia että haasteita”

LeKi-futis P12-joukkueessa pelaa kaudella 2024 40 peluria. Valmennuksesta vastaa noin 10 hengen valmennustiimi.

Joukkueessa järjestämme jokaiselle pelaajalle kehittävää toimintaa ja tarjoamme sopivassa suhteessa sekä onnistumisia että haasteita. Tasoryhmien ansiosta tarjolla on sopivia haasteita kaikille niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Tavoitteena on aktiivinen pelaaminen, pelitaitojen kehittäminen ja monipuolinen liikkuminen. Tärkeää on pitää mielessä hauskanpito ja hyvä joukkuehenki. Meidän joukkueessamme tuetaan toinen toisiamme ja iloitaan yhdessä onnistumisista.

Talviaikaan joukkueella on ollut harjoitukset neljä kertaa viikossa pääsääntöisesti Pikku-Vaparihallissa ja Valkeakosken Flinkenberg Areenalla. Lisäksi pelaajia kannustetaan osallistumaan seuran järjestämille Taitotoreille, Taitokouluun sekä maalivahtivalmennukseen. Seura on tarjonnut talvikaudella mahdollisuuden myös omatoimiseen harjoitteluun viikoittain. Kevään tullen pääsemme taas ulos treenaamaan Lempäälän kentille. Talvikaudella osallistuimme muutamiin turnauksiin ja pelasimme harjoituspelejä lähialueen joukkueiden kanssa. Kesää kohden pelitapahtumien määrä kasvaa ja Pirkanmaan lisäksi kierrämme ainakin Etelä-Suomea, Satakuntaa ja Kanta-Hämettä. Kesällä lähdemme parin joukkueen voimin myös turnaukseen Tallinnaan. Kesäkaudella osallistumme Palloliiton piirinsarjan eri tasoille kolmella joukkueella.

Anu Tarhonen
Joukkueenjohtaja

Tiedustelut: lekifutis2012@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI73 5730 0820 4452 09

Joukkueenjohtaja: Anu Tarhonen

Joukkueenjohtaja: Katja Hyvärinen

Vastuuvalmentaja: Toni Tarhonen, toni.tarhonen@gmail.com

Valmentaja: Tomi Hyvärinen

Valmentaja: Veli-Matti Hatvala

Valmentaja: Jani Alakoski

Valmentaja: Henri Ratinen

Valmentaja: Jonne Sirén

Valmentaja: Anniina Passila

Valmentaja: Ilari Kujala

Rahastonhoitaja: Elina Ahinko

Varustevastaava: Riitta Merikivi

Kioskivastaava: Paula Salo

Joukkueen uutiset

Seura

Viikon kotipelit – VKO 25

Maanantai 17.6. klo 17:30-20:00 Sääksjärven tekonurmiT9 Taso1: LeKi-futis, FC Nokia Sininen, Ilves, HJS Valkoinen, PJK SininenT9 Taso1 otteluohjelma Maanantai 17.6. klo 17:30-19:00 Hakkarin tekonurmiP11 Taso3:

Seura

Viikon kotipelit – VKO 24

Maanantai 10.6. klo 17:45-20:30 Hakkarin tekonurmiT11 Taso2: LeKi-futis Valkoinen, Apassit, FC Nokia Valkoinen, HJS Sininen, Ylöjärven Ilves PunainenT11 Taso2 otteluohjelma Maanantai 10.6. klo 19:15 Sääksjärven

Seura

Viikon kotipelit – VKO 23

Maanantai 3.6. klo 17:45 Sääksjärven tekonurmiP12 Kakkonen: LeKi-futis Sininen – TPV/2OttelupöytäkirjaP12 Kakkonen sarjataulukko Maanantai 3.6. klo 19:15 Sääksjärven tekonurmiP12 Nelonen: LeKi-futis Sinivalkoinen – Pyry MustaOttelupöytäkirjaP12

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!