P/T7 (2014)

“Periksi ei anneta!”

LeKi-futis 2014 -joukkueen ensimmäinen kokonainen vuosi on nyt takana. Mukana on jo 21 innokasta ja aktiivista pelaajaa, joiden vanhemmista on saatu kasaan monipuolista osaamista omaava valmennustiimi. Aktiiviset taustajoukot ovat tämänkin joukkueen selkäranka!

Kesällä pelasimme harjoituspelejä oman joukkueen ja LeKi-futis 2013 -joukkueen kesken. Lisäksi osallistuimme kahdella joukkueella ensimmäiseen turnaukseemme Hämeenlinnassa. Kenttämiehen yllätyksestä huolimatta Takiaiset taistelivat jokaisen peliminuutin, kuten asiaan kuuluu. Pikku-Vapari ja Hakkari tarjosivat mainiot puitteet kahdesti viikossa tapahtuviin harjoituksiin. Joukkue ehti myös käydä kahdesti oheisharjoituksena tarjottavassa judossa, kunnes koronarajoitukset katkaisivat kauden joulukuussa.

Takiaisille tärkeintä on tekemisen ilo ja kova halu osallistua. Treeneissä panostamme kehonhallintaan, liikkuvuuteen ja ketteryyteen, jotta lapsille luodaan mahdollisimman hyvät liikunnalliset lähtökohdat pelaajana kehittymiseen ja kasvamiseen. Vastustajille haluamme näyttäytyä joukkueena, joka ei anna periksi ja taistelee tilanteessa kuin tilanteessa loppuun asti. Odotammekin innolla ensi kesän pelitapahtumia!

Ota meidät seurantaan Instagramissa @lekifutis2014

Sini Teisala
Joukkueenjohtaja LeKi-futis 2014

Tiedustelut: lekifutis2014@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI68 5730 0821 0178 90

Joukkueenjohtaja: Sini Teisala, lekifutis2014@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Tommi Kangasmaa, tommi.kangasmaa@gmail.com

Valmentaja: Tuomas Martin

Valmentaja: Juuso Raatikainen

Valmentaja: Tuomo Lumme

Valmentaja: Susanna Leinonen

Rahastonhoitaja: Riitta Merikivi

Varustevastaava: Riitta Merikivi, lekifutis.varusteet2014@gmail.com

Somevastaava: Anu Pasonen

Joukkueen uutiset

#lekisydän

#LEKISYDÄN💙
RISTO HÄRKÖNEN

#lekisydän on juttusarja, joka esittelee LeKi-futiksen pelaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Henkilöitä, jotka toimivat isolla :llä. Tämän kerran haastattelussa on meidän uusimpia valmentajia eli Risto Härkönen, joka

#lekisydän

#LEKISYDÄN💙
TONI RYYPPÖ

#lekisydän on juttusarja, joka esittelee LeKi-futiksen pelaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Henkilöitä, jotka toimivat isolla :llä. Tällä kertaa haastattelussa on Toni Ryyppö, joka on LeKi-futiksen aloittavien ikäluokkien valmentaja.

B-pojat

Ilmoittautuminen joukkueisiin

Ilmoittautuminen joukkueisiin tapahtuu seuran kotisivujen ikäluokan omalla joukkuesivulla ilmoittautumislomakkeella. Kaikki pelaajat, myös nykyiset (ja myös yli 16 vuotiaat, jotka ennen hankkivat tse pelipassin ja vakuutuksen), ilmoitetaan lomakkeen kautta. Alaikäisten

B-pojat

Kauden päättäjäiset 2020

Vallitsevasta tilanteesta johtuen koko seuraväelle avoimia päättäjäisiä ei tänä vuonna voitu järjestää, mutta palkittavat pelaajat ja toimihenkilöt kutsuttiin pienimuotoiseen palkintojenjakotilaisuuteen Hakkarin liikuntahallin kahvioon. Aktiivinen pelaaja:

Joukkueen säännöt

Pelaajat ja joukkueenjohto

 • Kunnioitamme pelikavereita, valmentajia, vastustajia, tuomareita ja vanhempia.
 • Lupaamme käyttäytyä hyvin, kielenkäyttö on asianmukaista.
 • Kuuntelemme ja noudatamme valmentajien ohjeita peleissä ja harjoituksissa.
 • Kannustamme toisiamme, annamme positiivista palautetta.
 • Kiusaaminen, vähättely tms. on ehdottomasti kiellettyä, lisäksi kiusaamiseen puututaan välittömästi tiukalla otteella.
 • Ketään ei saa satuttaa tarkoituksellisesti. Vahingon jälkeen pyydetään anteeksi.
 • Lupaamme tsempata täysillä peleissä ja harjoituksissa.
 • Jos pelaaja satuttaa itsensä harjoituksissa tai joku tavara on hukassa, pyydetään rohkeasti paikalla olevilta aikuisilta apua.

Vanhemmat ja joukkueenjohto

 • Noudatamme Palloliiton kaikki pelaa -sääntöjä. Jokainen lapsi saa peliaikaa.
 • Harrastus tapahtuu lasten ehdoilla – emme tuo väsynyttä tai sairasta lasta harjoituksiin ja peleihin (kuumeen jälkeen mieluiten kolme lepopäivää).
 • Olemme harjoituksissa ja peleissä sovittuun aikaan.
 • Muistamme kannustamisessa aina positiivisen näkökulman.
 • Toimimme esikuvina, käyttäydymme kunnioittavasti kaikkia kohtaan.
 • Annamme valmentajille työrauhan.
 • Rauhoitamme vaihtopenkin pelaajille sekä valmentajille, samoin peli- ja harjoitustilanteiden ohjaamisen valmentajille.
 • Joukkueen tapahtumien yhteydessä tupakointi ja alkoholinkäyttö on kielletty (Lempäälän kaikki liikuntapaikat ovat savuttomia).
 • Joukkueen toiminta on vanhemmille yhteisvastuullista, kaikki ovat velvollisia ottamaan vastaan osoitetut talkoo- yms. tehtävät. 
 • Avustetaan toisia vanhempia esim. kimppakyydeillä ja muulla yhteistoiminnalla.
 • Jos vanhemmat näkevät jonkun lapsista tarvitsevan apua, autetaan lasta, mikäli lapsen oma vanhempi ei ole paikalla.

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!