P9 (2015)

“Joukkueessa on positiivinen ilmapiiri, joka kannustaa lapsia yrittämään aina parhaansa”

Joukkueen kolmanteen kokonaiseen kauteen lähdetään 33 pelaajan voimin. Suurin osa heistä on ollut mukana alusta asti, mutta uusiakin pelaajia on saatu matkan varrella mukaan. Joukkueessa on loistava yhteishenki, ja pojat kannustavat toinen toisiaan niin harjoituksissa kuin peleissäkin. 

Laadukas toimintamme ei pyörisi ilman aktiivisia vanhempia, joita toimii muun muassa rahastonhoito-, varuste-, buffet- ja viestintävastaavana. Edellisen kauden tapaan valmennustiimissämme on kymmenkunta valmentajaa, jotka pyörittävät pelaajillemme laadukkaita harjoituksia tasoryhmiä hyödyntäen. Näin saamme jokaiselle pelaajallemme oikeantasoista haastetta sekä onnistumisen kokemuksia. 

Talvikaudella harjoitukset pidettiin kahdesti viikossa Pikku-Vaparihallissa Sääksjärvellä. Kesäkaudella harjoitellaan ulkokentillä Hakkarissa sekä Sääksjärvellä. 

Joukkue odottaa jo innolla keväällä alkavia Palloliiton sarjapelejä, joihin osallistumme tällä kaudella kahdella eri tasolla. Ennen sitä on kuitenkin luvassa vielä useita turnausreissuja eri puolille Etelä- ja Länsi-Suomea. Lisäksi joukkueemme on kutsuttu muutamiin kovatasoisiin kilpatason kutsuturnauksiin, joten tapahtumia riittää mukavasti pitkin vuotta. 

Tavoitteena on toteuttaa mahdollisimman monipuolista liikkumista, kehittää lajitaitoja leikkien ja pelaten sekä oppia toimimaan joukkueen sääntöjen mukaisesti. Joukkueessa on positiivinen ilmapiiri, joka kannustaa lapsia yrittämään aina parhaansa ilman epäonnistumisen pelkoa. Vaikka toiminta on osin myös tavoitteellista, pyritään ennen kaikkea pitämään hymy huulilla, ja meininki rentona sekä positiivisena.

Tervetuloa kannustamaan joukkuettamme hyviin suorituksiin! 

Suvi Eskola
Joukkueenjohtaja

Tiedustelut: lekifutis2015@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI73 5730 0820 4452 09

Joukkueenjohtaja: Suvi Eskola, lekifutis2015@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Fernando Dos Anjos

Valmentaja: Risto Härkönen

Valmentaja: Timo Korbik

Valmentaja: Petri Ahvensalmi

Valmentaja: Bilal Sumrein

Valmentaja: Jari Piironen

Valmentaja: Juho Kaisto

Valmentaja: Kalle Haapaniemi

Valmentaja: Jyri Helenius

Valmentaja: Tatu Yli-Öyrä

Rahastonhoitaja: Juho Toivola

Varustevastaava: Nina Mikkola

Joukkueen uutiset

Seura

Hae kesätöihin LeKi-futikseen!

Oletko 15–17-vuotias nuori ja etsit kesätöitä? Palkkaamme kesätyöntekijän OP Tampereen ”Kesäduuni OP:n piikkiin” -kampanjan tuella. Tehtäviisi kuuluu mm. kesän Palloleikkikouluissa ohjaajana toimiminen, pelinohjaajana toimiminen seuran

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!