F-tytöt (2014-2015)

“Mistä on LeKi-futiksen F-tyttöjen joukkue tehty? ”

Hyvästä joukkuehengestä, taidokkaista pelaajista, turvallisesta ilmapiiristä onnistua ja epäonnistua. 

Joukkue harjoittelee talvikaudella Pikku-Vaparihallissa Sääksjärvellä kaksi kertaa viikossa sekä joka toinen viikko Kuokkalan koulun salissa. Lajiharjoittelun ohella on mukana myös fysiikkavalmennusta ikätasoon sopivalla tavalla. Treeneissä opittuja taitoja testaamme keväälle sovituissa harjoituspeleissä ainakin FC Hakaa, Ilvestä ja oman seuran joukkueita vastaan. Lisäksi osallistumme keväällä turnauksiin Ylöjärvellä ja Tampereella.

Kesä- ja syyskaudella pelaamme T9- ja T8-piirinsarjoja ja suunnitelmissa on osallistua muutamaan turnaukseen myös Pirkanmaan ulkopuolella. 

Mielellään otamme lisää innokkaita futaajia mukaan tähän F-tyttöjen joukkueeseen! Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kun kiinnostus jalkapalloon herää, me mahdollistamme liikunnan ja pelaamisen ilon hyvässä porukassa monipuolisen lajin parissa.

Tervetuloa joukkueeseen!

Ninna Hannu
Joukkueenjohtaja

Tiedustelut: lekifutis.ftytot@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI73 5730 0820 4452 09

Joukkueenjohtaja: Ninna Hannu,  lekifutis.ftytot@gmail.com 

Vastuuvalmentaja: Pasi Poikkeus

Valmentaja: Tuomo Lumme

Valmentaja: Ilari Kujala

Valmentaja: Aleksi Saarinen

Valmentaja: Joona Julin

Rahastonhoitaja: Kalle Pösö

Varustevastaava: Riitta Merikivi

Joukkueen uutiset

LeKi-futis viikon kotipelit
Seura

Viikon kotipelit – VKO 38

Maanantai 18.9. klo 17:30 – 20:00 Sääksjärven tekonurmiT9 Taso2: LeKi-futis 2015, FC Nokia Sinivalkoinen, UrPS, Ylöjärven Ilves, TP-49 ValkoinenT9 Taso2 otteluohjelma Maanantai 18.9. klo 18:00

Seura

Joukkuetoiminnan avoimet harjoitukset 3.10. – 13.10.2023

LeKi-futiksen joukkuetoiminnan avoimet harjoitukset järjestetään 3.10.–13.10. välisillä harjoitusvuoroilla. Avoimiin harjoituksiin tarvitset mukaan säänmukaisen liikunnallisen varustuksen, nappikset/lenkkarit, vesipullon ja oman pallon. Joukkuetoiminnan uusi toimintakausi alkaa 1.11.2023

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!