Lapsi + vanhempi Palloleikkikoulu (2017/2018)

“Palloleikkikoulu on oiva tapa tutustua jalkapallon perustaitoihin sekä LeKi-futiksen toimintaan leikki ja hauskuus edellä. ”

Lapsi + vanhempi Palloleikkikoulu ryhmän ideana on, että lapsella on yksi tuttu ja turvallinen aikuinen mukana ohjatussa toiminnassa koko tapahtuman ajan aktiivisesti.

Palloleikkikoulussa opetellaan monipuolisesti erilaisia liikkumistapoja ja tutustutaan pallon käsittelyyn jaloilla ja käsillä erilaisten liikuntaleikkien avulla. Osa leikeistä tehdään yhdessä tutun aikuisen kanssa ja osassa leikeistä riittää, että aikuinen kannustaa ja tukee lasta osallistumaan. Jokainen lapsi kuitenkin saa olla oma itsensä ja osallistua oman innostuksen mukaan. Toisinaan ei ohjattu toiminta kiinnosta ja silloin voi aivan hyvin vaikka syötellä palloa tai tuijotella taivasta oman vanhemman kanssa ja ehkä tulla mukaan seuraavaan leikkiin.

Palloleikkikoulu on oiva tapa tutustua jalkapallon perustaitoihin sekä LeKi-futiksen toimintaan leikki ja hauskuus edellä. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Toni Ryyppö
Lapsi + vanhempi ryhmän vastuuvalmentaja

Ryhmän vastuuvalmentaja: Toni Ryyppö, lekifutis.ryyppo@gmail.com

Palloleikkikoulun uutiset

Lapsi+vanhempi Palloleikkikoulu

Kesän Palloleikkikoulu ryhmät 2015-2018 syntyneille täynnä!

Kesän 2021 Palloleikkikoulu ryhmät 2015-2018 syntyneille tytöille ja pojille täyttyivät nopealla tahdilla. Hurjasta ilmoittautumismäärästä johtuen teimme lapsi + vanhempi ryhmään vielä toisen ryhmän ja otimme

Lapsi+vanhempi Palloleikkikoulu

Palloleikkikoulusta monipuolista liikkumista

LeKi-futis Palloleikkikoulu LeKi-futiksen Palloleikkikoulu on pyörinyt ympärivuotisesti vuodesta 2016 alkaen ja toimintaa on kehitetty paremmaksi ja laajemmaksi vuosien aikana. Viime kesänä esimerkiksi toteutimme ensimmäisen kerran

Palloleikkikoulun säännöt

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!