Palloleikkikoulu (2016)

“Palloleikkikoulussa tärkeintä jalkapalloon tutustumisen lisäksi on hyvä ja iloinen ilmapiiri, josta ohjaajat pitävät huolen.”

Palloleikkikoulu on oiva tapa tutustua jalkapallon perustaitoihin sekä LeKi-futiksen toimintaan leikki ja hauskuus edellä. Palloleikkikoulussa on 4-5-vuotiaita innokkaita tyttöjä ja poikia, jotka ovat aina valmiina oppimaan uusia taitoja. Toimintaa on sekä kesäisin että talvisin. Kesäisin Palloleikkikoulu toimii pääsääntöisesti Lempäälän Keskuskentällä ja talvisin Kuokkalan koululla.

Palloleikkikoulussa tärkeintä jalkapalloon tutustumisen lisäksi on hyvä ja iloinen ilmapiiri, josta ohjaajat pitävät huolen. Kysyttäessä lapset osaavatkin heti kertoa Palloleikkikoulun tärkeimmän säännön: ”Palloleikkikoulussa pidetään hauskaa”. Myös valmentajana on ilo seurata, kuinka lapset kehittyvät ja oppivat uusia taitoja riemuiten siitä itsekin. Oli kyseessä sitten hienosti yläkulmaan potkaistu maali tai linnanvartijan ohittaminen, on aina syytä tuulettaa ja iloita. Vastuuohjaajien lisäksi paikalla on aina apuvalmentajia, jotta jokainen lapsi voidaan huomioida yksilöinä ja jokaisen lapsen viikon kuulumiset tulee varmasti kerrottua.

Palloleikkikoulussa opetellaan leikin avulla jalkapallon tärkeitä perustaitoja, kuten kuljettamista, pallon potkaisemista, suunnan muutoksia, etu- ja takaperin juoksua, pallon pysäyttämistä sekä muiden kanssapelaajien huomioimista. Palloleikkikoulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua lajiin ja oppia jalkapallon perustaitoja.

Johanna Ranta
Palloleikkikoulun ”rehtori” talvella 2019/2020

Tiedustelut: lekifutis.ryyppo@gmail.com

Palloleikkikoulun uutiset

Palloleikkikoulu

Talven Palloleikkikoulu 2016 syntyneille tytöille ja pojille

Palloleikkikoulu 2016 syntyneille tytöille ja pojille Talven 2021-2022 Palloleikkikoulu alkaa perjantaina 5.11. Kuokkalan koulun salissa (Kansakoulutie 3). 2016 syntyneille tytöille ja pojille tarkoitettu leikinomainen Palloleikkikoulu

Lapsi+vanhempi Palloleikkikoulu

Kesän Palloleikkikoulu ryhmät 2015-2018 syntyneille täynnä!

Kesän 2021 Palloleikkikoulu ryhmät 2015-2018 syntyneille tytöille ja pojille täyttyivät nopealla tahdilla. Hurjasta ilmoittautumismäärästä johtuen teimme lapsi + vanhempi ryhmään vielä toisen ryhmän ja otimme

Palloleikkikoulun säännöt

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!