P11 (2010)

“Yhteistyön myötä jokainen joukkueen pojista on päässyt treenaamaan omalla tasollaan”

Syksyllä aloitettiin yhteistyö vuotta vanhemman 2009 ikäluokan kanssa. Tämä muutti treenaamista niin, että keskimäärin kahdet jalkapallotreenit kolmesta ovat olleet yhteistreenit vuotta vanhemman ikäluokan kanssa. Lajitreenien lisäksi joukkueella on ollut myös kehonpainotreenejä. Yhteistyön myötä jokainen joukkueen pojista on päässyt treenaamaan omalla tasollaan. Tämä on tehostanut treenejä ja mahdollistanut sen, että valmennuksella on ollut aikaa hioa perustaitoja kuntoon niiden poikien kanssa, joilla siihen on ollut tarvetta. Yhteistyö on otettu hyvin joukkueessa vastaan ja se tuonut uutta intoa monen pelaajan harjoitteluun. Seuran puolelta on tullut myös lisätreenejä, joiden osallistujat on junioripäällikkö valinnut aktiivisuuden ja taitotason perusteella.  Lisäksi joukkue on ryhdistäytynyt seuran järjestämissä Taitotori-treeneissä ja osallistuminen niihin on lisääntynyt merkittävästi.

Peleissä on tapahtunut muutos eli on siirrytty pelaamaan 8 v 8 pelejä, mikä on tuonut ihan uutta haastetta ja mielenkiintoa peleihin. Kesäkaudella LeKi-futis 2010 ikäluokka osallistuu oman ikäluokkansa sarjapeleihin sekä kilpa- että haastejoukkueella.  Yhteistyötä vanhemman ikäluokan kanssa tullaan jatkamaan treenien ja pelitapahtumien muodossa ja lisäksi aloitetaan yhteistyötä myös vuotta nuoremman joukkueen kanssa.

Joukkueen toimihenkilötehtävissä on tänä vuonna aloittanut varustevastaavana Katri Kivihaka ja rahastonhoitajana Tiia Levonmäki. Viime kesästä joukkueen kokoonpano on hieman elänyt: siirtoja ikäluokkien välillä on tapahtunut, joitain poikia on jättänyt lajin ja uusia poikia on tullut tilalle. Joukkueessa on tilaa kaiken tasoisille pelaajille, ja joukkue toivottaakin kaikki lajista innostuneet mukaan! Myös vanhempien aktiivisuus ja yhdessä tekeminen varainhankinnassa ovat joukkueelle tärkeää. Tulossa on joukkueelle mielenkiintoinen kesä!

Sanna Kangasniemi

Joukkueenjohtaja

Tiedustelut: lekifutis10@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI11 5730 0820 6973 61

Joukkueenjohtaja: Sanna Kangasniemi & Mika Aho, lekifutis10@gmail.com, 

Vastuuvalmentaja: Mika Aho

Valmentaja: Jaakko Salmijärvi

Valmentaja: Jarmo Heikkilä

Valmentaja: Janne Pyrrö

Rahastonhoitaja: Tiia Levonmaa

Varustevastaava: Katri Kivihaka

Turnausvastaava: Sanna Kangasniemi

Joukkueen uutiset

D-tytöt

#LEKISYDÄN💙
SILJA LUKKARINEN

#lekisydän on juttusarja, joka esittelee LeKi-futiksen pelaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Henkilöitä, jotka toimivat isolla :llä. Vuorossa on D-tyttöjen vastuuvalmentaja Silja Lukkarinen. Silja on pelannut itse jalkapalloa LeKi-futiksessa

Seura

#LEKISYDÄN💙
PETRI MÄKINEN

#lekisydän on juttusarja, joka esittelee LeKi-futiksen pelaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Henkilöitä, jotka toimivat isolla :llä. Tällä kertaa haastatteluvuorossa on Petri Mäkinen, joka on toiminut LeKi-futiksen puheenjohtajan pestissä

Seura

Yhteistyö Stadiumin kanssa jatkuu

Yhteistyö Stadiumin kanssa jatkuu. Seura on allekirjoittanut Stadiumin kanssa sponsorisopimuksen vuosille 2022 – 2026. Tue seuraasi   Stadiumin ostoista saadut bonukset ovat tärkeä osa seuran toiminnan rahoitusta. Stadiumista

Seura

Koronaohjeistus 18.1.2021

kaikki ottelutapahtumat ja harjoituspelit kielletty toistaiseksi, seurataan kunnan ja Pirkanmaan ohjeistuksia harjoittelu 10 hengen ryhmissä (1+9) seuran harjoitusvuoroja saavat käyttää vain seuran omat jäsenet Yleiset

Joukkueen säännöt

Pelaajat ja joukkueenjohto

 • Kunnioitamme pelikavereita, valmentajia, vastustajia, tuomareita ja vanhempia.
 • Lupaamme käyttäytyä hyvin, kielenkäyttö on asianmukaista.
 • Kuuntelemme ja noudatamme valmentajien ohjeita peleissä ja harjoituksissa.
 • Kannustamme toisiamme, annamme positiivista palautetta.
 • Kiusaaminen, vähättely tms. on ehdottomasti kiellettyä, lisäksi kiusaamiseen puututaan välittömästi tiukalla otteella.
 • Ketään ei saa satuttaa tarkoituksellisesti. Vahingon jälkeen pyydetään anteeksi.
 • Lupaamme tsempata täysillä peleissä ja harjoituksissa.
 • Jos pelaaja satuttaa itsensä harjoituksissa tai joku tavara on hukassa, pyydetään rohkeasti paikalla olevilta aikuisilta apua.

Vanhemmat ja joukkueenjohto

 • Noudatamme Palloliiton kaikki pelaa -sääntöjä. Jokainen lapsi saa peliaikaa.
 • Harrastus tapahtuu lasten ehdoilla – emme tuo väsynyttä tai sairasta lasta harjoituksiin ja peleihin (kuumeen jälkeen mieluiten kolme lepopäivää).
 • Olemme harjoituksissa ja peleissä sovittuun aikaan.
 • Muistamme kannustamisessa aina positiivisen näkökulman.
 • Toimimme esikuvina, käyttäydymme kunnioittavasti kaikkia kohtaan.
 • Annamme valmentajille työrauhan.
 • Rauhoitamme vaihtopenkin pelaajille sekä valmentajille, samoin peli- ja harjoitustilanteiden ohjaamisen valmentajille.
 • Joukkueen tapahtumien yhteydessä tupakointi ja alkoholinkäyttö on kielletty (Lempäälän kaikki liikuntapaikat ovat savuttomia).
 • Joukkueen toiminta on vanhemmille yhteisvastuullista, kaikki ovat velvollisia ottamaan vastaan osoitetut talkoo- yms. tehtävät. 
 • Avustetaan toisia vanhempia esim. kimppakyydeillä ja muulla yhteistoiminnalla.
 • Jos vanhemmat näkevät jonkun lapsista tarvitsevan apua, autetaan lasta, mikäli lapsen oma vanhempi ei ole paikalla.

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!