P13 (2010)

“Tavoitteena on tarjota selkeä pelaajapolku kehittymiseen, hyvää valmennusta ja sopivan vaativaa harjoittelua kaikille joukkueen pelaajille.”

LeKi-futis P13-joukkueessa pelaa ja harjoittelee noin 23 poikaa. Ikäluokka tekee yhteistyötä P12-joukkueen kanssa. Joukkueella on harjoituksia 3–4 kertaa viikossa. Harjoitusten lisäksi on seuran Taitotori ja vuoroja omatoimiharjoitteluun. 

P13- ja P12 -ikäluokkien yhteistyöllä tarjotaan laadukkaita ja kunkin pelaajan kehittymisvaiheelle sopivan vaativia treenejä. Toimintamalli tukee sekä jalkapalloa pitkään harrastaneita että vähän aikaa sitten lajin aloittaneita. Harjoitusringissä on yhteensä noin 45 pelaajaa. Toiminnan keskiössä on pelaajan henkilökohtainen kehittyminen. Vuoden 2023 pääteemana on kehittää pelaamista pelikaverin kanssa yhdessä ja tunnistaa jalkapallotermejä kuten tuki, etu, kaista ja pelin keskus. Tämän lisäksi keskitytään yksilön taitojen kehittämiseen sekä joukkueena ja urheilijana toimimiseen. 

Joukkue pelaa kesäkaudella 2023 kahta Palloliiton piirinsarjaa. Tavoitteena on tarjota pelaajille omaan tasoon sopivia pelejä ja sopivasti haastetta kehittymiseen. Lisäksi osallistutaan kauden aikana turnauksiin. Talvikaudella 2022–2023 pelataan Helsingissä Talvisarjaa, harjoituspelejä Vuoreksen Ilves-kentällä ja osallistutaan Futsal-sarjaan yhdellä joukkueella.

Tavoitteena on tarjota selkeä pelaajapolku kehittymiseen, hyvää valmennusta ja sopivan vaativaa harjoittelua kaikille joukkueen pelaajille. Pelaajia kannustetaan kehittymään harjoittelemalla ja harjoittelussa vaaditaan hyvää ja aktiivista suorittamista kunkin omalla tasolla.

Joukkueeseen voi edelleen tulla uusia pelaajia, erityisesti aiemmalla urheilullisella taustalla jalkapallosta tai muista pallopeleistä. Harjoittelu tapahtuu talvikaudella pääosin Pikku-Vaparihallissa ja kesällä Lempäälän tekonurmilla sekä Hakkarin nurmikentällä. 

Janne Pyrrö
Joukkueenjohtaja

Tiedustelut: lekifutis10@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI73 5730 0820 4452 09

Joukkueenjohtaja: Janne Pyrrö

Vastuuvalmentaja: Mika Aho

Valmentaja: Jaakko Salmijärvi

Rahastonhoitaja: Tiia Levonmaa

Varustevastaava: 

Turnausvastaava:

Joukkueen uutiset

Seura

Futisviikko 2024

LeKi-futiksen perinteinen kesäloman Futisviikko järjestetään 3.-7.6.2024 Hakkarin tekonurmella. Futisviikko on tarkoitettu jalkapalloa harrastaville vuonna 2011–2017 syntyneille tytöille ja pojille. Futisviikon päivien ohjelma koostuu seuraavasti: (09.00–09.30

Seura

Joukkuetoiminnan avoimet harjoitukset 31.1. – 16.2.2024

LeKi-futiksen joukkuetoiminnan helmikuun avoimet harjoitukset järjestetään Pikku-Vaparihallissa (Aittomäentie 9, www.pikkuvapari.fi). Avoimiin harjoituksiin tarvitset mukaan liikunnallisen varustuksen, nappikset/lenkkarit, vesipullon ja oman pallon.  Lisätietoja kokeilukerroista löydät tästä. 

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!