P8 (2013)

“Harjoituksista poistutaan hymy huulilla ja puna poskilla korkeasta vaatimustasosta huolimatta!”

LeKi-futis 2013 poikien joukkueeseen kuuluu kauden 2021 alussa reilut 30 innokasta pelaajaa. Valmennuksessa on mukana yhteensä 10 valmentajaa, joten pystymme organisoimaan harjoituksista sujuvia ja tasoryhmiä sekoittamalla saadaan hyvin erilaisia haasteita pelaajille ja usean valmentajan voimin pystymme myös huomioimaan mahdollisimman monen pelaajan henkilökohtaisesti jokaisessa harjoituksessa.

Talvikaudella harjoittelemme kaksi kertaa viikossa Pikku-Vaparin huippuolosuhteissa ja lisäksi joka toinen viikko on judo-oheisharjoitukset Ideaparkilla. Kesäkaudella harjoittelemme Hakkarin nurmikentällä ja/tai Sääksjärven tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Myös juoksuopetusta on tarkoitus järjestää halukkaille pelaajille kevään 2021 aikana.

Pelitapahtumina talvikaudella ovat Hakan Talvisarja ja Ilveksen järjestämä Pirkanmaan talvisarja sekä yksittäiset turnaukset. Kesäkaudella kierrämme enemmän lähialueen ja Etelä-Suomen turnauksia ja pelaamme usealla peliryhmällä piirinsarjojen eri tasoja.

Tavoitteena on mahdollisimman monipuolista liikkumista, lajitaitojen kehittäminen ja uskallus omiin ratkaisuihin ilman epäonnistumisen pelkoa. Harjoituksista poistutaan hymy huulilla ja puna poskilla korkeasta vaatimustasosta huolimatta!

Toni Ryyppö
LeKi-futis 2013 vastuuvalmentaja

Tiedustelut: lekifutis1314@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI20 5730 0820 9129 27

Joukkueenjohtaja: Petri Simonen, lekifutis1314@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Toni Ryyppö, lekifutis.ryyppo@gmail.com 040 845 8175

Valmentaja: Taneli Tuokkola

Valmentaja: Tero Kivistö

Valmentaja: Jaakko Salmijärvi

Valmentaja: Santtu Nikara

Valmentaja: Joonas Salo

Valmentaja: Juha Lipponen

Valmentaja: Mikko Miettinen

Valmentaja: Janne Räsänen

Valmentaja: Herman Mäenalanen

Rahastonhoitaja: Hanna-Kaisa Härme

Varustevastaava: Miia Mäkinen

Joukkueen uutiset

D-tytöt

#LEKISYDÄN💙
SILJA LUKKARINEN

#lekisydän on juttusarja, joka esittelee LeKi-futiksen pelaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Henkilöitä, jotka toimivat isolla :llä. Vuorossa on D-tyttöjen vastuuvalmentaja Silja Lukkarinen. Silja on pelannut itse jalkapalloa LeKi-futiksessa

Seura

#LEKISYDÄN💙
PETRI MÄKINEN

#lekisydän on juttusarja, joka esittelee LeKi-futiksen pelaajia, valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Henkilöitä, jotka toimivat isolla :llä. Tällä kertaa haastatteluvuorossa on Petri Mäkinen, joka on toiminut LeKi-futiksen puheenjohtajan pestissä

Seura

Yhteistyö Stadiumin kanssa jatkuu

Yhteistyö Stadiumin kanssa jatkuu. Seura on allekirjoittanut Stadiumin kanssa sponsorisopimuksen vuosille 2022 – 2026. Tue seuraasi   Stadiumin ostoista saadut bonukset ovat tärkeä osa seuran toiminnan rahoitusta. Stadiumista

Seura

Koronaohjeistus 18.1.2021

kaikki ottelutapahtumat ja harjoituspelit kielletty toistaiseksi, seurataan kunnan ja Pirkanmaan ohjeistuksia harjoittelu 10 hengen ryhmissä (1+9) seuran harjoitusvuoroja saavat käyttää vain seuran omat jäsenet Yleiset

Joukkueen säännöt

Pelaajat ja joukkueenjohto

 • Kunnioitamme pelikavereita, valmentajia, vastustajia, tuomareita ja vanhempia.
 • Lupaamme käyttäytyä hyvin, kielenkäyttö on asianmukaista.
 • Kuuntelemme ja noudatamme valmentajien ohjeita peleissä ja harjoituksissa.
 • Kannustamme toisiamme, annamme positiivista palautetta.
 • Kiusaaminen, vähättely tms. on ehdottomasti kiellettyä, lisäksi kiusaamiseen puututaan välittömästi tiukalla otteella.
 • Ketään ei saa satuttaa tarkoituksellisesti. Vahingon jälkeen pyydetään anteeksi.
 • Lupaamme tsempata täysillä peleissä ja harjoituksissa.
 • Jos pelaaja satuttaa itsensä harjoituksissa tai joku tavara on hukassa, pyydetään rohkeasti paikalla olevilta aikuisilta apua.

Vanhemmat ja joukkueenjohto

 • Noudatamme Palloliiton kaikki pelaa -sääntöjä. Jokainen lapsi saa peliaikaa.
 • Harrastus tapahtuu lasten ehdoilla – emme tuo väsynyttä tai sairasta lasta harjoituksiin ja peleihin (kuumeen jälkeen mieluiten kolme lepopäivää).
 • Olemme harjoituksissa ja peleissä sovittuun aikaan.
 • Muistamme kannustamisessa aina positiivisen näkökulman.
 • Toimimme esikuvina, käyttäydymme kunnioittavasti kaikkia kohtaan.
 • Annamme valmentajille työrauhan.
 • Rauhoitamme vaihtopenkin pelaajille sekä valmentajille, samoin peli- ja harjoitustilanteiden ohjaamisen valmentajille.
 • Joukkueen tapahtumien yhteydessä tupakointi ja alkoholinkäyttö on kielletty (Lempäälän kaikki liikuntapaikat ovat savuttomia).
 • Joukkueen toiminta on vanhemmille yhteisvastuullista, kaikki ovat velvollisia ottamaan vastaan osoitetut talkoo- yms. tehtävät. 
 • Avustetaan toisia vanhempia esim. kimppakyydeillä ja muulla yhteistoiminnalla.
 • Jos vanhemmat näkevät jonkun lapsista tarvitsevan apua, autetaan lasta, mikäli lapsen oma vanhempi ei ole paikalla.

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!