P8 (2013)

“On havaittavissa, että jokainen tällä hetkellä mukana toiminnassa olevasta 31 pelaajasta nauttivat harrastuksesta toden teolla”

LeKi-futis 2013-ikäluokka on harjoitellut erittäin mallikkaasti syys- ja talvikauden ajan. Harjoituksia on ollut keskimäärin 1,5 kertaa viikossa. Harjoituksissa uutena mukaan tulivat judo-oheiset, jotka ovatkin tarjonneet erittäin hyvää vaihtelua perusharjoittelun tueksi. Olemme päässeet tutustumaan myös seuran järjestämiin Taitotori-harjoituksiin. Harjoitusten lisäksi joukkue on osallistunut talven aikana futsalpeleihin ja muutamiin turnauksiin.

Joukkueen ilmapiiri on ollut erittäin positiivinen. Harjoituksissa on ollut tekemisen rentoa meininkiä. On havaittavissa, että jokainen tällä hetkellä mukana toiminnassa olevasta 31 pelaajasta (6 tyttöä ja 25 poikaa) nauttivat harrastuksesta toden teolla. Hyvästä ilmapiiristä omalta osaltaan suuri kiitos meneekin joukkueen vastuuvalmentajalle Toni Ryypölle sekä monelle vapaaehtoisena toimivalle apuvalmentajalle, unohtamatta muita joukkueen toimihenkilöitä.

Kaudella 2020 joukkueen oli tarkoitus osallistua kesällä piirinsarjan Miniliigan lisäksi seuraaviin turnauksiin: Natiaisturnaus 6.6 (Ylöjärvi), Pori Cup 26.7 (Pori), Katepal-turnaus 23.8 (Lempäälä) ja Fun Tampere-turnaus 13.9 (Tampere). Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kesällä toteutuvien turnauksien ja pelitapahtumien määrä on tällä hetkellä auki. Toivottavasti ollaan mahdollisimman nopeasti tilanteessa, että rajoitukset ovat purettu ja saadaan taas harjoitella sekä pelailla normaalisti!

 

Aurinkoisin kevätterveisin,

Petri Simonen

Joukkueenjohtaja

Tiedustelut: lekifutis1314@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI20 5730 0820 9129 27

Joukkueenjohtaja: Petri Simonen, lekifutis1314@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Toni Ryyppö, lekifutis.ryyppo@gmail.com 040 845 8175

Valmentaja: Taneli Tuokkola

Valmentaja: Tero Kivistö

Valmentaja: Jaakko Salmijärvi

Valmentaja: Santtu Nikara

Valmentaja: Joonas Salo

Valmentaja: Juha Lipponen

Valmentaja: Mikko Miettinen

Valmentaja: Janne Räsänen

Valmentaja: Herman Mäenalanen

Rahastonhoitaja: Hanna-Kaisa Härme

Varustevastaava: Miia Mäkinen

Joukkueen uutiset

Seura

Futisvalmentajan starttikoulutus – Haastattelussa Janne Pyrrö

Futisvalmentajan startin kokonaisuus muodostuu kontaktiopetuksesta, itseopiskelusta, verkkomoduuleista, sekä kokemuskortista. Kokonaisuus on rakennettu palvelemaan Palloliiton valmentajakoulutuksen aloittelevia valmentajia. Kokonaisuuden on ajateltu kestävän noin 3 kuukautta. Lauantaina

Seura

Kauden päättäjäiset 2020

Vallitsevasta tilanteesta johtuen koko seuraväelle avoimia päättäjäisiä ei tänä vuonna voitu järjestää, mutta palkittavat pelaajat ja toimihenkilöt kutsuttiin pienimuotoiseen palkintojenjakotilaisuuteen Hakkarin liikuntahallin kahvioon. Aktiivinen pelaaja:

Seura

LeKi-futiksen avoimet harjoitukset 2.-29.11.2020

Toimi näin, jos kiinnostuit: Ikäluokkien harjoitusaikataulut löytyvät seuran kotisivujen etusivulta: https://www.lekifutis.fi Ilmoittaudu etukäteen ikäluokan joukkueenjohtajalle https://www.lekifutis.fi/yhteystiedot/ ja sovi harjoituksiin osallistumisesta Seuran kotisivuilta löytyy Vakuutustodistus 2020 https://www.lekifutis.fi/materiaalipankki-toimihenkilot/, tulosta todistus

Seura

LeKi-futiksen Valmentaja-akatemia – haku avoinna!

Koulutuksen sisältö Koko kauden 2021 koulutusprojekti Futisvalmentajan starttikoulutus la 7. ja 21.11.2020 klo 09.00-18.00 Pikku-Vaparihallilla Lisäksi 3-4 teemakoulutusta Toimiminen seuran nimeämässä juniorijoukkueessa apuvalmentajana   Tavoitteena

Joukkueen säännöt

Pelaajat ja joukkueenjohto

 • Kunnioitamme pelikavereita, valmentajia, vastustajia, tuomareita ja vanhempia.
 • Lupaamme käyttäytyä hyvin, kielenkäyttö on asianmukaista.
 • Kuuntelemme ja noudatamme valmentajien ohjeita peleissä ja harjoituksissa.
 • Kannustamme toisiamme, annamme positiivista palautetta.
 • Kiusaaminen, vähättely tms. on ehdottomasti kiellettyä, lisäksi kiusaamiseen puututaan välittömästi tiukalla otteella.
 • Ketään ei saa satuttaa tarkoituksellisesti. Vahingon jälkeen pyydetään anteeksi.
 • Lupaamme tsempata täysillä peleissä ja harjoituksissa.
 • Jos pelaaja satuttaa itsensä harjoituksissa tai joku tavara on hukassa, pyydetään rohkeasti paikalla olevilta aikuisilta apua.

Vanhemmat ja joukkueenjohto

 • Noudatamme Palloliiton kaikki pelaa -sääntöjä. Jokainen lapsi saa peliaikaa.
 • Harrastus tapahtuu lasten ehdoilla – emme tuo väsynyttä tai sairasta lasta harjoituksiin ja peleihin (kuumeen jälkeen mieluiten kolme lepopäivää).
 • Olemme harjoituksissa ja peleissä sovittuun aikaan.
 • Muistamme kannustamisessa aina positiivisen näkökulman.
 • Toimimme esikuvina, käyttäydymme kunnioittavasti kaikkia kohtaan.
 • Annamme valmentajille työrauhan.
 • Rauhoitamme vaihtopenkin pelaajille sekä valmentajille, samoin peli- ja harjoitustilanteiden ohjaamisen valmentajille.
 • Joukkueen tapahtumien yhteydessä tupakointi ja alkoholinkäyttö on kielletty (Lempäälän kaikki liikuntapaikat ovat savuttomia).
 • Joukkueen toiminta on vanhemmille yhteisvastuullista, kaikki ovat velvollisia ottamaan vastaan osoitetut talkoo- yms. tehtävät. 
 • Avustetaan toisia vanhempia esim. kimppakyydeillä ja muulla yhteistoiminnalla.
 • Jos vanhemmat näkevät jonkun lapsista tarvitsevan apua, autetaan lasta, mikäli lapsen oma vanhempi ei ole paikalla.

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!