P11 (2013)

“Tavoitteena on pitää kaikki pelaajat mukana toiminnassa ja samalla mahdollistaa oman huipputason saavuttaminen”

Kausi 2024 on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle LeKi-futis P11-joukkueella ja mukana on yli 40 pelaajaa. Olemme myös saaneet ilahduttavasti uusia pelaajia mukaan toimintaan. Valmennus on pysynyt pitkälti samana, joka on iso tekijä laadukkaan arjen varmistamisessa pelaajille. Valmentajat ja pelaajat tuntevat toisensa, joten toimintakulttuuri on sen myötä todella hyvässä mallissa ja harjoitukset laadukkaita. 

Talvikaudella olemme harjoitelleet 3 kertaa viikossa Pikku-Vaparihallissa sekä ajoittain myös Valkeakosken Flinkenbeg Areenan huippuolosuhteissa. Tänä vuonna pääsemme heti lumien sulamisen jälkeen nauttimaan sekä Hakkarin että Sääksjärven erinomaisista tekonurmikentistä. Pelaajat ovat myös osallistuneet aktiivisesti seuran järjestämiin lisäharjoituksiin. Lisäksi useampi pelaaja on valittu mukaan Ilveksen yhteistyöseuroille tarjoamaan E-ikävaiheen lisäharjoitukseen, mikä on osoitus laadukkaasti tehdystä työstä omassa arjessa.

Tällä kaudella lähdemme kahden joukkueen voimin Tallinna Cupiin. Lisäksi olemme mukana järjestämässä ensimmäistä kertaa kahteen viikonloppuun laajennettua Katepal-turnausta yhdessä kahden muun ikäluokan kanssa. Edelliskausien tapaan joukkue osallistuu aktiivisesti ympäri vuoden turnauksiin eri puolella Suomea sekä Palloliiton piirinsarjaan useammalla joukkueella. 

Joukkueessa on erinomainen yhteishenki ja pelaajien kehittyminen alkukauden aikana on ollut ilo valmennuksen silmälle. Tavoitteena on pitää kaikki pelaajat mukana toiminnassa ja samalla mahdollistaa oman huipputason saavuttaminen sekä ikimuistoisten kokemusten hankkiminen. 

Herman Mäenalanen
Vastuuvalmentaja

Tiedustelut: lekifutis2013@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI73 5730 0820 4452 09

Joukkueenjohtaja: Tarja Naskali, lekifutis2013@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Herman Mäenalanen, maenalanen@gmail.com

Valmentaja: Taneli Tuokkola

Valmentaja: Janne Räsänen

Valmentaja: Mikko Miettinen

Valmentaja: Toni Ryyppö

Valmentaja: Jaakko Salmijärvi

Valmentaja: Jari Hirvi

Valmentaja: Aleksander Guslin

Valmentaja: Petri Simonen

Valmentaja: Jukka Pesonen

Rahastonhoitaja: Elina Juutilainen

Varustevastaava: Johanna Mäkelä

Joukkueen uutiset

Seura

Viikon kotipelit – VKO 25

Maanantai 17.6. klo 17:30-20:00 Sääksjärven tekonurmiT9 Taso1: LeKi-futis, FC Nokia Sininen, Ilves, HJS Valkoinen, PJK SininenT9 Taso1 otteluohjelma Maanantai 17.6. klo 17:30-19:00 Hakkarin tekonurmiP11 Taso3:

Seura

Viikon kotipelit – VKO 24

Maanantai 10.6. klo 17:45-20:30 Hakkarin tekonurmiT11 Taso2: LeKi-futis Valkoinen, Apassit, FC Nokia Valkoinen, HJS Sininen, Ylöjärven Ilves PunainenT11 Taso2 otteluohjelma Maanantai 10.6. klo 19:15 Sääksjärven

Seura

Viikon kotipelit – VKO 23

Maanantai 3.6. klo 17:45 Sääksjärven tekonurmiP12 Kakkonen: LeKi-futis Sininen – TPV/2OttelupöytäkirjaP12 Kakkonen sarjataulukko Maanantai 3.6. klo 19:15 Sääksjärven tekonurmiP12 Nelonen: LeKi-futis Sinivalkoinen – Pyry MustaOttelupöytäkirjaP12

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!