P10 (2013)

“Mahdollisimman paljon monipuolista liikkumista, lajitaitojen kehittämistä ja uskallus omiin ratkaisuihin ilman epäonnistumisen pelkoa”

LeKi-futis 2013 poikien joukkueeseen kuuluu kaudella 2023 mahtavat 49 innokasta pelaajaa. Edellisen kauden tapaan valmennuksessa on mukana lähes 10 valmentajaa, joten pystymme organisoimaan harjoituksista sujuvia ja tasoryhmien avulla saamme pelaajille oikeantasoista haastetta sekä onnistumisia. Kaikki ovatkin kehittyneet hienosti ja peleissä nähdään upeita suorituksia.

Talvikaudella olemme harjoitelleet kolme kertaa viikossa Pikku-Vaparissa ja lisäksi joka toinen viikko saamme ammattilaisen harjoituksiin mukaan, kun Petri Simonen opettaa pojille fyysisen harjoittelun saloja. Kesäkaudella harjoittelemme Sääksjärven tekonurmella ja odotus on kova päästä testaamaan uusi Hakkarin tekonurmi. Myös lähialueen kentät Viialan ja Vesilahden osalta tulevat tutuiksi.

Talvikaudella olemme osallistuneet turnauksiin lähialueilla ja saimme toista kertaa peräkkäin kutsun perinteiseen Länsi-Suomi turnaukseen, jossa pojat antoivat kaikkensa päätyen lopulta viidenneksi. Seuran sisäiset harjoituspelit ovat myös tulleet tutuiksi, jolloin saamme myös kehitettyä yhteistyötä seuran sisällä. Kesäkaudella kierrämme enemmän lähialueen ja Etelä-Suomen turnauksia ja pelaamme usealla peliryhmällä piirinsarjojen eri tasoja. 

Tavoite on sama kuin viime kaudella; mahdollisimman paljon monipuolista liikkumista, lajitaitojen kehittämistä ja uskallus omiin ratkaisuihin ilman epäonnistumisen pelkoa. Harjoituksissa tulee hiki ja kaveria kannustetaan loppuun asti!

Herman Mäenalanen
Vastuuvalmentaja

Tiedustelut: lekifutis2013@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI73 5730 0820 4452 09

Joukkueenjohtaja: Tarja Naskali, lekifutis2013@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Herman Mäenalanen, maenalanen@gmail.com

Valmentaja: Taneli Tuokkola

Valmentaja: Janne Räsänen

Valmentaja: Mikko Miettinen

Valmentaja: Toni Ryyppö

Valmentaja: Tero Kivistö

Valmentaja: Jaakko Salmijärvi

Valmentaja: Jari Hirvi

Valmentaja: Aleksander Guslin

Valmenteja: Petri Simonen

Rahastonhoitaja: Ninna Hannu

Varustevastaava: Johanna Mäkelä

Joukkueen uutiset

LeKi-futis viikon kotipelit
Seura

Viikon kotipelit – VKO 38

Maanantai 18.9. klo 17:30 – 20:00 Sääksjärven tekonurmiT9 Taso2: LeKi-futis 2015, FC Nokia Sinivalkoinen, UrPS, Ylöjärven Ilves, TP-49 ValkoinenT9 Taso2 otteluohjelma Maanantai 18.9. klo 18:00

Seura

Joukkuetoiminnan avoimet harjoitukset 3.10. – 13.10.2023

LeKi-futiksen joukkuetoiminnan avoimet harjoitukset järjestetään 3.10.–13.10. välisillä harjoitusvuoroilla. Avoimiin harjoituksiin tarvitset mukaan säänmukaisen liikunnallisen varustuksen, nappikset/lenkkarit, vesipullon ja oman pallon. Joukkuetoiminnan uusi toimintakausi alkaa 1.11.2023

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!