P8 (2016)

“Harjoituksissa on innostunut ja positiivinen ilmapiiri”

LeKi-futiksen P8-joukkueessa pelaa noin 40 innokasta ja taitavaa pelaajaa. Joukkuetta valmentaa kahdeksan hengen tiimi aktiivisia vanhempia.

Harjoittelimme talvikaudella kaksi kertaa viikossa Pikku-Vaparihallissa ja osallistuimme erilaisiin harjoituspeleihin sekä turnauksiin.

Kesällä siirrymme ulkokentille ja osallistumme Palloliiton piirinsarjaan, Ilveksen Futis-Liigaan sekä Pori Cupiin ja Katepal-turnaukseen. Piirinsarjassa osallistumme kahdelle eri tasolle, jolloin saamme kaikille pelaajille sopivan haastavia pelejä sekä onnistumisen kokemuksia.

Tavoitteenamme on toteuttaa monipuolista liikkumista, kehittää lajitaitoja ja opetella toimimaan joukkueena. Toimimme usein omantasoisissa pienryhmissä. Harjoituksissa on innostunut ja positiivinen ilmapiiri, jossa kaikki pyrkivät tekemään parhaansa. Kotiin lähdetään hymy huulilla!

Maija Hiljanen
Joukkueenjohtaja

Tiedustelut: lekifutis2016@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI73 5730 0820 4452 09

Joukkueenjohtaja: Maija Hiljanen, lekifutis2016@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Markus Vilponen

Valmentaja: Antti Suontausta

Valmentaja: Vili Virtanen

Valmentaja: Saija Salin

Valmentaja: Jarkko Nuora

Valmentaja: Pekka Seppänen

Valmentaja: Juha Hietaranta

Rahastonhoitaja: Maija Hiljanen

Varustevastaava: Jutta Pero

Joukkueen uutiset

Seura

Hae kesätöihin LeKi-futikseen!

Oletko 15–17-vuotias nuori ja etsit kesätöitä? Palkkaamme kesätyöntekijän OP Tampereen ”Kesäduuni OP:n piikkiin” -kampanjan tuella. Tehtäviisi kuuluu mm. kesän Palloleikkikouluissa ohjaajana toimiminen, pelinohjaajana toimiminen seuran

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!