P13 (2008)

“P13 Ykkönen, josta on kokemusta jo viime kaudelta”

LeKi-futis 2008 syntyneet pojat kuuluvat D-poikien joukkueeseen yhdessä 2009 syntyneiden poikien kanssa. Mukana on 25 innokasta ja sitoutunutta jalkapalloilijan alkua. Valmennuksesta vastaavat useamman kauden 2009 mukana olleet Jarmo Heikkilä ja Juha Pamppunen. Kuluvaksi kaudeksi valmennusryhmään liittyy myös Elias Pelto-Huikko, joka käy parhaillaan läpi LeKi-futiksen valmentajapolkua. Elias on mukana myös LeKi-futiksen edustuksen toiminnassa, joten sieltä siirtyvät lajin kuumimmat virtaukset myös D-poikien käyttöön.

Harjoitukset pyörivät talvella 3-4 kertaa viikossa. Talvella harjoittelemme pääasiassa Pikku-Vaparin tarjoamissa huippuolosuhteissa. Joukkueen lajiharjoituksia täydentävät seuran järjestämät tapahtumat, kuten Taitotorit ja Kykykoulu sekä kehonpainoharjoitukset. Harjoituksissa pääpaino on yksilön lajitaitojen kehityksessä. Harjoitukset ovat mahdollisimman pelinomaisia, jolloin myös vuorovaikutus ja reagointi kehittyvät joukkuepelin hyväksi. Erilaisia joukkuepelin kehitykseen liittyviä teemoja nostetaan esiin kauden edetessä, silmällä pitäen aikanaan edessä olevaa siirtymistä ison kentän 11v11 peliin. Harjoitusohjelmaan kuuluu myös jo perinteeksi muodostunut viikonloppuleiri Eerikkilässä. Kesäkaudella harjoittelemme Lempäälän ja naapurikuntien kentillä niin ikään 3-4 kertaa viikossa.

Kesän sarjoissa ohjelmassa ovat P13 (2008) Ykkönen, josta on kokemusta jo viime kaudelta. P12 (2009) sarja on niin ikään viime kaudelta tuttu Kakkonen, josta joukkueella on tavoitteena nousu Ykköseen. Sarjojen lisäksi tulemme pelaamaan turnauksissa Etelä-Suomen alueella. Mukaan mahtuu niin yön yli kuin 1-päiväisiä turnauksiakin.

Näillä eväillä mennään kohti kautta 2021, joka tarjoaa toivottavasti unohtumattomia futiselämyksiä kaikille joukkueen toiminnassa mukana oleville niin pelaajista vanhempiin ja joukkueen toimihenkilöihin.

Kalle Pösö
LeKi-futis 2009 joukkueenjohtaja

Tiedustelut: lekifutis2008@gmail.com

Joukkueen tilinumero: FI94 5228 0320 0834 83

Joukkueenjohtaja: Teemu Numminen, lekifutis2008@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Jarmo Heikkilä, jarmoheikkila40@gmail.com

Valmentaja: Juha Pamppunen

Valmentaja: Elias Pelto-Huikko

Huoltaja: Mikko Seppälä

Rahastonhoitaja: Sanna Kangasniemi

Varustevastaava: Kalle Pösö

Turnausvastaava: Merja Lehtinen

Joukkueen uutiset

B-pojat

Ilmoittautuminen joukkueisiin

Ilmoittautuminen joukkueisiin tapahtuu seuran kotisivujen ikäluokan omalla joukkuesivulla ilmoittautumislomakkeella. Kaikki pelaajat, myös nykyiset (ja myös yli 16 vuotiaat, jotka ennen hankkivat tse pelipassin ja vakuutuksen), ilmoitetaan lomakkeen kautta. Alaikäisten

B-pojat

Kauden päättäjäiset 2020

Vallitsevasta tilanteesta johtuen koko seuraväelle avoimia päättäjäisiä ei tänä vuonna voitu järjestää, mutta palkittavat pelaajat ja toimihenkilöt kutsuttiin pienimuotoiseen palkintojenjakotilaisuuteen Hakkarin liikuntahallin kahvioon. Aktiivinen pelaaja:

B-pojat

LeKi-futiksen avoimet harjoitukset 2.-29.11.2020

Toimi näin, jos kiinnostuit: Ikäluokkien harjoitusaikataulut löytyvät seuran kotisivujen etusivulta: https://www.lekifutis.fi Ilmoittaudu etukäteen ikäluokan joukkueenjohtajalle https://www.lekifutis.fi/yhteystiedot/ ja sovi harjoituksiin osallistumisesta Seuran kotisivuilta löytyy Vakuutustodistus 2020 https://www.lekifutis.fi/materiaalipankki-toimihenkilot/, tulosta todistus

P2007

LeKi-futis P12 (07/08) Sininen Eerikkilässä

LeKi-futis P12 (07/08) Sininen joukkue oli tänä viikonloppuna 17 pelaajan voimin Eerikkilässä leirillä. Kaksi ryhmän jäsentä oli ViiPV:n pelaajia, tuttuja toki osalle pojista EPTK ajalta.

Joukkueen säännöt

Pelaajat ja joukkueenjohto

 • Kunnioitamme pelikavereita, valmentajia, vastustajia, tuomareita ja vanhempia.
 • Lupaamme käyttäytyä hyvin, kielenkäyttö on asianmukaista.
 • Kuuntelemme ja noudatamme valmentajien ohjeita peleissä ja harjoituksissa.
 • Kannustamme toisiamme, annamme positiivista palautetta.
 • Kiusaaminen, vähättely tms. on ehdottomasti kiellettyä, lisäksi kiusaamiseen puututaan välittömästi tiukalla otteella.
 • Ketään ei saa satuttaa tarkoituksellisesti. Vahingon jälkeen pyydetään anteeksi.
 • Lupaamme tsempata täysillä peleissä ja harjoituksissa.
 • Jos pelaaja satuttaa itsensä harjoituksissa tai joku tavara on hukassa, pyydetään rohkeasti paikalla olevilta aikuisilta apua.

Vanhemmat ja joukkueenjohto

 • Noudatamme Palloliiton kaikki pelaa -sääntöjä. Jokainen lapsi saa peliaikaa.
 • Harrastus tapahtuu lasten ehdoilla – emme tuo väsynyttä tai sairasta lasta harjoituksiin ja peleihin (kuumeen jälkeen mieluiten kolme lepopäivää).
 • Olemme harjoituksissa ja peleissä sovittuun aikaan.
 • Muistamme kannustamisessa aina positiivisen näkökulman.
 • Toimimme esikuvina, käyttäydymme kunnioittavasti kaikkia kohtaan.
 • Annamme valmentajille työrauhan.
 • Rauhoitamme vaihtopenkin pelaajille sekä valmentajille, samoin peli- ja harjoitustilanteiden ohjaamisen valmentajille.
 • Joukkueen tapahtumien yhteydessä tupakointi ja alkoholinkäyttö on kielletty (Lempäälän kaikki liikuntapaikat ovat savuttomia).
 • Joukkueen toiminta on vanhemmille yhteisvastuullista, kaikki ovat velvollisia ottamaan vastaan osoitetut talkoo- yms. tehtävät. 
 • Avustetaan toisia vanhempia esim. kimppakyydeillä ja muulla yhteistoiminnalla.
 • Jos vanhemmat näkevät jonkun lapsista tarvitsevan apua, autetaan lasta, mikäli lapsen oma vanhempi ei ole paikalla.

Tietoa uusille pelaajille

Joukkueeseen liittyminen

Uusien pelaajien ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteeseen lekifutis07@gmail.com sekä suoraan kentällä. Harjoituksissa voi käydä kokeilemassa maksutta 2-3 kertaa.

Tapaturmavakuutus kokeilukerroilla

Joukkueeseen kuuluvat pelaajat on vakuutettu Palloliiton pelaajalisenssin yhteyteen kuuluvalla AON-vakuutuksella. Tämä vakuutus astuu voimaan, kun pelaaja on nimetty joukkueeseen ja lisenssimaksu on maksettu. Tämän lisäksi seura on tehnyt OP-vakuutuksen kanssa sopimuksen ryhmätapaturmavakuutuksesta, joka kattaa 0-17 vuotiaiden lasten kolme kokeilukertaa joukkueen harjoituksissa. Näin ollen erillistä ilmoitusta ei tarvitse tehdä vakuutusyhtiölle koskien näitä kokeilukertoja. Liittymispäätöksen jälkeen pelaajalisenssi vakuutuksineen saadaan hankittua muutamassa päivässä.

Kausimaksu 

Joukkueen kausimaksu koostuu seuraavasti kaudella 2020:

 • Palloliiton pelipassi 80€
 • Seuran toimintamaksu 530€
 • Joukkueen toimintamaksu 100

 

Palloliiton pelipassi käsittää niin pelaajalisenssin kuin vakuutuksen, joka on voimassa seuran tapahtumissa. Kattavuus ulkomaanreissujen osalta tarkistettava erikseen.

Seuran tomintamaksu sisältää kaikki sarjapelit, treenit ja oheisharjoitteet.

Joukkueen toimintamaksulla katetaan pääasiassa tuomaritoiminnan kuluja, mutta myös joukkueen yhteisiä varusteita kuten esimerkiksi treeniliivit ja jääpussit yms. EA-tarvikkeet.

Turnausmaksut maksetaan osallistumisten mukaan. 

Joukkueen tilinumero on: FI94 5228 0320 0834 83

Harjoitukset ja Hobbydeed.com

Vakioharjoituspaikkoja ovat mm. Pikku-Vapari, Sääksjärven urheilukenttä, Hakkarin sekä Virta-kampuksen liikuntasalit. Kaikki harjoitukset ja pelit on ilmoitettu Hobbydeedissä, joka on joukkueen ensisijainen tiedoitusväline harjoitusvuoroihin ja peleihin liittyen. 

Hobbydeed.comissa voimme kätevästi seurata, ketkä pääsevät tapahtumiin. Tämä helpottaa huomattavasti tapahtumien suunnittelua. Kaikkien pelaajien täytyy rekisteröityä Hobbydeed.com ja liittyä siellä joukkueeseemme.

Varusteet

Ulkoharjoituksissa ja Pikku-Vaparissa varusteina tulee olla:

 • Nappulakengät
 • Säärisuojat
 • Pallo koko 4
 • Juomapullo (vettä)
 • Viileällä kelillä tekninen kerrasto, ohut pipo ja hanskat/sormikkaat

 

Sisäharjoituksissa varusteina tulee olla:

 • Sisäliikuntakengät
 • Säärisuojat
 • Futsal-pallo koko 4
 • Juomapullo (vettä)

Futis on parasta paikanpäällä

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!